A murit Larry King. R.I.P!

0
312

A murit Larry King. R.I.P!Celebrul prezentator TV și jurnalist american Larry King a murit la vârsta de 87 de ani, a anunțat sâmbătă postul de televiziune CNN.

În primele zile ale anului, CNN, canalul de televiziune american unde a lucrat timp de 25 de ani anunța că celebrul jurnalist a contractat COVID-19 fiind internat cu săptămână înainte în spital în Los Angeles.

Larry King era tratat Cedars Sinai Medical Center, potrivit „unei surse apropiate familiei”. Jurnalistul suferea de diabet de tip 2 şi a cunoscut numeroase probleme medicale, în special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă.

El a fost una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari.

Puteți citi mai multe aici:https://www.hotnews.ro/stiri-international-24558526-larry-king-murit-varsta-87-ani-celebrul-jurnalist-american-fusese-internat-spital-covid-19.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here