A visat ProTV că Freud e pe recepție? „Pe bune?!”

0
115

A visat ProTV că Freud e pe recepție? „Pe bune?!”ProTV. Televiziune generalistă cu rating uriaș. Ani de zile au condus cruciada împotriva bunului gust, a umorului și divertismentului de calitate. Televiziunea care a făcut serial de interes național din viața unor „dive” de carton precum Oana Zăvoranu, Bianca Drăgușanu, Mariana Moculescu, etc.

Aceiași televiziune care a dus la 2 metri sub pământ ștacheta moralității la TV. Da, vorbim despre televiziunea care a făcut tot ce i-a stat în putere să îi alunge de pe frecvență pe cei care încă mai gândeau cu mintea lor, și care acum se folosește de „Froid” (Sigmund Freud pentru cunoscători) într-un promo al emisiunii „Pe bune?!”.

Inițial, am crezut că nu aud bine. O informație pentru cei din PRO: tocmai Freud ratează sezonul emisiunii pentru că e mort din 1939 și în Rai/Iad (nu știu unde se duc psihanaliștii!) nu are tv. Și… de când țintește ProTV-ul așa sus?! Îi este dor de vremurile bune când avea un public numeros și bun, cu o inteligență peste medie?!

Ascultând promo-ul amintit, nu pot să nu mă întreb, câți dintre angajații din ProTV știu cine a fost Freud. Zău că nu mai există respect pentru publicul pe care ți-l cultivi!

Aveți promo-ul mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here