Ian Anderson, acuzat de playback (29.09.2015)

0
27

Ian Anderson Live At The Hammersmith AplolloÎntr-o postare pe Facebook (publicată astăzi, 29.09), Ian Anderson a ținut să explice fanilor că nu a făcut playback în cel mai recent turneu, „Jethro Tull: A Rock Opera”. Pentru a demonstra că a cântat pe bune, a apelat la matematică. Anderson a fost acuzat că „ori face playback, ori cântă doar 30% din concert”. Descriind aceste acuzați ca „bazaconii”, Ian Anderson a explicat că noul turneu a fost gândit cu invitați ale căror părți au fost înregistrate audio și video. „Sunt 589 de versuri în întreg show-ul, iar eu interpretez 395 dintre ele, deci cânt în total 67% din concert. Fără partea narativă a show-ului, sunt 500 de versuri dintre care eu cânt 364, deci 73% din toate versurile pieselor incluse în show”, explică Anderson.
Așadar, Ian Anderson nu își atige doar scopul de a cânta 70% din piese, ci artistul susține că acest gen de concert îl solicită chiar mai mult decât un show Jethro Tull clasic: „Cred că este corect să arăt că eu cânt cam la fel de mult cum am făcut-o întotdeauna. Dar acest gen de show are mult mai puțină parte instrumentală decât un concert clasic Tull. Regret că trebuie să fiu pedant, dar fanii mei trebuie să aibă imaginea completă asupra acestui subiect”.
În final, plictisit că trebuie să pierdă timpul cu astfel de subiecte, Ian Anderson s-a declarat flatat: „Totuși, vreau să privesc partea plină a paharului, dacă atât de mulți oameni au considerat că fac playback, înseamnă că mă descurc binișor ca vocalist. Credeți-mă, dacă mă vedeți cu gura deschisă și ochii bulbucați – e pe bune!”
 

A brief message on the subject of the live show.A few silly, unobservant people have concluded rashly that the new „…
Posted by Jethro Tull on Tuesday, September 29, 2015

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here