Adrian Ilie despre Corneliu Stroe

0
163

Adrian Ilie chitarist Iris VoltajDupă ce a aflat despre moartea bunului său prieten, Adrian Ilie ne-a trimis următorul mesaj:

Cornel mi-a fost prieten. Il stiu de  multa vreme. Era directorul unei case de cultura si parca a salii sporturilor din Constanta. M-a vizitat, iar orice intilnire cu el a fost un moment de prietenie, un dialog demn de un om de cultura, ca el. Jurnalist, profesor de istorie – erau citeva dintre calitatile lui care il recomandau ca un om bine pregatit. Alaturi de toate astea avea un bun simt nativ plus o buna dispozitie si asta a nu  se confunda cu un optimism caracteristic „plavanilor” dupa cum spunea Țuțea.
Este o lovitura puternica si pentru mine si pentru fanii numerosi pe care i-a avut. A trecut la un jazz de buna calitate, domeniu in care s-a implicat enorm fara fite, fara arogante. Acesta a fost Corneliu Stroe.
Dumnezeu sa-l primeasca in cerurile lui si sa ii fie iertate greselile facute cu stiiinta sau fara de stiinta, cu gindul sau cu fapta. Sint convins ca el va fi acolo unde nu este durere si suferinta pentru ca a fost un om foarte bun. Nu stiu daca a avut dusmani, dar daca au existat, in timp si-au dat seama de Omul Cornel.
Cu mult regret in suflet
Adrian George Ilie 
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here