ADRIAN SARBU, AUDIAT LA DNA (2.02)

0
22

adrian-sarbu 2Patronul grupului Mediafax, Adrian Sirbu, a fost adus cu mandat, luni seara, la Parchetului General, pentru a fi audiat intr-un dosar de evaziune fiscala, anunta B1 TV. Acesta nu a facut declaratii cand a ajuns la sediul Parchetului.
UPDATE 20.42 Adrian Sirbu a fost retinut pentru 24 de ore, anunta B1 TV citand surse judiciare.

Reprezentanti ai Parchetului General au declarat pentru Agerpres ca Adrian Sarbu este audiat in legatura cu savarsirea infractiunilor de investigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.
In acest dosar sunt cercetate penal mai multe persoane, trei fiind arestate preventiv.
 
Puteți citi articolul în întregime pe HotNews.ro
 
 

Adrian Sârbu a fost reţinut 24 de ore pentru evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani în dosarul Mediafax.

Fostul patron al trustului de televiziune Pro TV, Adrian Sârbu, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru delapidare şi spălare de bani. Acesta a fost adus cu mandat de către procurori la Parchetul General, unde a fost audiat în dosarul Mediafax.
După trei ore de audieri,  Adrian Sârbu a fost reţinut 24 de ore în dosarul Mediafax.
Omul de afaceri a ajuns în această seară la Parchetul General, fiind adus cu mandat, pentru a fi audiat în dosarul Mediafax, după cum reiese din primele informaţii.

Adrian Sârbu este urmărit penal pentru evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani în acest dosar, care a adus statului un prejudiciu de peste 26 de milioane de euro.
În acest dosar sunt cercetate penal mai multe persoane, trei fiind arestate preventiv, respectiv Roxana Grigoruţă şi Sorin Dinu, persoane cu funcţii de conducere în SC Mediafax Group SA, şi avocatul Dragoş Chiş.
Într-un comunicat din luna decembrie 2014, Parchetul General arăta că, printr-o decizie din data de 23 aprilie 2013, i s-a acordat societăţii comerciale Mediafax Group SA eşalonarea la plată pe o perioadă de 24 de luni a obligaţiilor fiscale exigibile, în sumă totală de 3.949.358 lei.
 
Citiți mai multe pe EVZ.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here