ADUNATE ÎN ZILELE DE 12-14.10

0
22

anghel iordanescuŢin minte zilele acestea trei pentru agitaţia de care am avut parte. Despre aventura Otopeni citiţi pe blogul meu ca să nu mai ocup locul aici: http://andreipartos.ro/marti-13/
 
*Concertul Joe Satriani rămâne un eveniment esenţial pentru iubitorii de chitarişti de mare valoare. Chiar dacă n-a fost casă plină, chiar dacă managementul artistului a creat probleme suplimentare organizatorilor, publicul avizat  s-a arătat mulţumit de ce a primit! Veţi avea o cronică şi opinii la „Exclusivităţile noastre”.
*Este uluitor faptul că Stelian Tănase se apucă să dea din casă după ce a fost debarcat de la TVR. Oribil caracter. Am citit fragmente din „jurnalul ” lui în Evenimentul zilei din 13.10. Acuzele la adresa decedatului Valentin Nicolau sunt mizerabile. Dealtfel în ziar apar şi unele replici ale celor vii, atacaţi de curajosul liberal Tănase!
*E. Ienei îl susţine pe Anghel Iordănescu la cârma Naţionalei de fotbal. Am o cu totul altă părere, dar nu contează pentru că F.R.F. tocmai îl roagă pe Iordănescu să meargă şi la Paris. Aşadar, vom juca tot aşa! Vestea bună, de reţinut, este partida amicală din 17 noiembrie cu Italia, la Bologna!
* În seara de 13.10 au început să funcţioneze caloriferele din apartament. Pe 14 dimineaţa eram anunţaţi că RADET are de rezolvat nişte avarii, aşa că se opreşte şi căldura, dar şi apa caldă până la ora 20,00! Mai rău ca înainte de 1989 sau mi se pare?
* A încetat din viaţă Florenţa Mihai, o mare jucătoare de tenis. Avea numai 60 de ani. Dumnezeu s-o odihnească!
* Am aflat abia azi 14 octombrie, deşi s-a publicat pe 10.10 că dl Dan Andrei Aldea postează scrisori pe diverse site-uri, bloguri, pagini de FB, în care mă atacă fără niciun motiv. Se pare că starea lui e mai gravă decât bănuiam! Rămân cu speranţa că-l voi vedea într-un concert, nu executând polemici penibile în spaţiul virtual!
* Morrissey la prima sa vizită în România n-a reuşit să umple Sala Palatului, deşi a fost promovat cum se cuvine. Concluzia pluteşte în aer, dar trebuie să ne întrebăm unde au fost miile de iubitori de animale, pentru că britanicul şi-a dedicat întreaga carieră pentru drepturile lor. Dealtfel, în Sala Palatului a fost interzis consumul de preparate din carne!!! Cei care au fost, s-au simţit bine, au fost vegetarieni  şi au plecat cu un bagaj ideatic bogat! Veţi găsi cronica pe site foarte curând!
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here