ADUNATE LA MATINEU

0
21

matinissimo tvr 2* Cum se împarte dreptatea în fotbal? Exact ca în alte zone ale societăţii. Dinamo, prin suporterii ei, a generat 20 de minute de pauză într-un meci. A fost timp furat din viaţa noastră, a jucătorilor, a televiziunilor. E vorba de meciul în care Negoiţă, omul cu banul de la Dinamo, şi-a acuzat un jucător de blat. Până azi n-am văzut dovezi, dar am aflat cu uimire că Dinamo nu va avea suspendat terenul , cum a păţit Steaua de fiecare dată, pentru culpe mai mărunte. Scapă cu o amendă!
* Şulfele au viaţă lungă. Daniel Stanciu a revenit la Tg. Mureş de unde plecase la Dinamo (Aflu de la DigiSport).
* Emisiunea Matinissimo de pe TVR2 e executată atât de prost încât e greu să rezişti peste 5-10 minute. Titlu imbecil pentru o emisiune care e difuzată după 11,00! Lipsa de originalitate e acută. Pe vremea lui Măruţă emisiunea Tonomatul DP2 era mai vie, mai cu cârlig…Emisiunea a fost prezentată cu succes şi de Gabi Cotabiţă… Vine o blondă , născută la Moldova Nouă, fugită cu barca din ţară la 3 ani ,cu familia, în anii lui Ceauşescu. Cei doi moderatori nu se prind şi trec peste subiect. O pun să cânte şi apoi o trimit acasă.  Femeia a renunţat la Canada pentru a locui iar aici. Nu cântă rău. Compune rezonabil. Cred că va regreta că a revenit în ţară!
* William Brînză a fost reţinut niţel pentru evaziune fiscală (B1).
* La Teo Show nu există ediţie fără tema alimentaţiei, a slăbitului…fixaţiile nu dispar. Acum are şi un asistent rotofei, aşa că-s doi preocupaţi. De peste 10-15 ani aud mereu aceleaşi vorbe legate de cure…obsesive! Miss Fitness Universe este informată, plăcută şi are ce spune. Văd emisiunea în reluare.
* UDMR este împotriva defrişării pădurilor! Genial. Acum? Cund n-a mai rămas nimic? Cine s-a ocupat de export?
* K. Iohannis a cerut SRI să verifice acuzaţiile lui Ponta! Cum adică? Şeful SRI nu ştie să-şi facă datoria? Preşedintele a trimis codul silvic înapoi în Parlament, dând loc la interpretări. Cristoiu a remercat faptul că-n acest moment Preşedintele nu prea comunică deschis cu cetăţenii. Între timp Legile penale se tot modifică, iar opinia publică nici nu le observă.  Discuţiile cu partidele, în spatele uşilor închise, n-au produs nimic bun. Nimic transparent…
* Cătălin „oameni bun” (preluare neinspirată de la Ştefan Bănică) Măruţă are invitaţi permanenţi. Liliana Levinţa şi Puiu Gheorghiu (habar n-am cine e!). Aceste persoane se exprimă cu lejeritate despre absolut orice domeniu.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here