ADUNATE LA MATINEU

0
33

matinissimo tvr 2* Cum se împarte dreptatea în fotbal? Exact ca în alte zone ale societăţii. Dinamo, prin suporterii ei, a generat 20 de minute de pauză într-un meci. A fost timp furat din viaţa noastră, a jucătorilor, a televiziunilor. E vorba de meciul în care Negoiţă, omul cu banul de la Dinamo, şi-a acuzat un jucător de blat. Până azi n-am văzut dovezi, dar am aflat cu uimire că Dinamo nu va avea suspendat terenul , cum a păţit Steaua de fiecare dată, pentru culpe mai mărunte. Scapă cu o amendă!
* Şulfele au viaţă lungă. Daniel Stanciu a revenit la Tg. Mureş de unde plecase la Dinamo (Aflu de la DigiSport).
* Emisiunea Matinissimo de pe TVR2 e executată atât de prost încât e greu să rezişti peste 5-10 minute. Titlu imbecil pentru o emisiune care e difuzată după 11,00! Lipsa de originalitate e acută. Pe vremea lui Măruţă emisiunea Tonomatul DP2 era mai vie, mai cu cârlig…Emisiunea a fost prezentată cu succes şi de Gabi Cotabiţă… Vine o blondă , născută la Moldova Nouă, fugită cu barca din ţară la 3 ani ,cu familia, în anii lui Ceauşescu. Cei doi moderatori nu se prind şi trec peste subiect. O pun să cânte şi apoi o trimit acasă.  Femeia a renunţat la Canada pentru a locui iar aici. Nu cântă rău. Compune rezonabil. Cred că va regreta că a revenit în ţară!
* William Brînză a fost reţinut niţel pentru evaziune fiscală (B1).
* La Teo Show nu există ediţie fără tema alimentaţiei, a slăbitului…fixaţiile nu dispar. Acum are şi un asistent rotofei, aşa că-s doi preocupaţi. De peste 10-15 ani aud mereu aceleaşi vorbe legate de cure…obsesive! Miss Fitness Universe este informată, plăcută şi are ce spune. Văd emisiunea în reluare.
* UDMR este împotriva defrişării pădurilor! Genial. Acum? Cund n-a mai rămas nimic? Cine s-a ocupat de export?
* K. Iohannis a cerut SRI să verifice acuzaţiile lui Ponta! Cum adică? Şeful SRI nu ştie să-şi facă datoria? Preşedintele a trimis codul silvic înapoi în Parlament, dând loc la interpretări. Cristoiu a remercat faptul că-n acest moment Preşedintele nu prea comunică deschis cu cetăţenii. Între timp Legile penale se tot modifică, iar opinia publică nici nu le observă.  Discuţiile cu partidele, în spatele uşilor închise, n-au produs nimic bun. Nimic transparent…
* Cătălin „oameni bun” (preluare neinspirată de la Ştefan Bănică) Măruţă are invitaţi permanenţi. Liliana Levinţa şi Puiu Gheorghiu (habar n-am cine e!). Aceste persoane se exprimă cu lejeritate despre absolut orice domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here