ADUNATE PÂNĂ AZI

0
33

man-watch-tvNu am mai trecut data vizionării. Tot ce am prins și am notat pe șervețele sau agende, menționez aici. Fac curat prin amintiri holbatoare…Menționez că nu staționez pe prea numeroasele canale de gătit, pe care nu le înțeleg. Adică nu știu cum de există așa de multe! Cine se holbează la ele?
* Cronica cârcotașilor” nu mai are umorul, nervul din trecut, dar mă ajută, pentru că bâlbele sunt adunare inspirat. Varianta cu trei prezentatori nu e cea mai isteață. Sunt unele rubrici noi cu potențial, bebelușele sunt simpatice, se mișcă bine, sunt folosite și la Binterviu, dar scânteia lipsește.* Tot la Prima TV mă bucur de reluările cu Mondenii
La Digi24, Dana Gonț realizează emisiunea Bon Ton. Am văzut un reportaj-documentar-anchetă despre Prăvălia lui Matache. O zonă care mă interesa, pentru că stau la doi pași. Un proiect defectuos gândit și fraudulos executat. 80 de clădiri istorice au fost dărâmate. Hala Matache nu s-a mai refăcut cum s-a promis. Fostul arhitect șef al Capitalei, Pătrașcu, acum e scandalizat dar pe vremea lui Oprescu a tăcut. N-au apărut parcări, nu s-a pus nimic în loc.  Material foarte bine construit jurnalistic.
Lucian Bute a mai încercat o revenire. Am văzut meciul reluat, la oră decentă. Nu mi-a plăcut niciodată stilul lui Bute, dar acum a scăzut și forța loviturilor. Badou Jack e un tip isteț și ponderat, campion actual. Are gardă bună, nu se apără cu umărul ca Bute și punctează constant. Două reprize Bute n-a lovit mai deloc…Badou i-a spart arcada din timp…Nici când e corp la corp nu are serii de lovituri…Statisticile afirmă că Badou Jack a avut cu 100 de lovituri mai multe ca Bute…A încasat mult și n-a dat replică…Până în runda 5 n-am reținut nimic…comentatorii tot sperau să devină agresiv Bute…Apoi a încasat din plin…A pierdut firesc, chiar dacă s-a anunțat egalitate! Bute a vorbit frumos, e mulțumit de cum a jucat, dar realitatea e că a fost vizibil mai slab decât adversarul. La 36 de ani e greu să revii la maxim de formă!
La Neatza cu Răzvan și Dani din 2 mai s-a făcut divertisment. E drept că a fost cam mult Brenciu, dar a fost atmosferă veselă. HB Orchestra a acompaniat tot. S-a cântat mult și foarte adesea fals, dar n-a contat. Au cântat bucătarii, Chefii adică. Oamenii au făcut față și unor probe de de dus tava cu ochii acoperiți… Au cântat și oamenii din echipa emisiunii, inclusiv operatorii, a venit și Nelu Ploieșteanu, Lidia Buble și nu mai știu cine. Platou aglomerat și animat (erau animatoare destule). Un fel de Revelion matinal!
DigiSport1 a realizat un interviu firesc cu C. Budescu, aflat în China.Omul merita felicitări, pentru că a contribuit din plin la titlu. Un alt fost component al noii campioane, Astra, n-a știut să fie nici decent nici simpatic. Gabriel Enache, transferat la Steaua, nu i-a felicitat pe foștii colegi, deși a jucat acolo până la finalul turului de campionat. Eu cred că el nu e rău, e doar prostuț!
ProTV insistă pe sprijinul acordat lui Ovidiu Anton. Se dă la știri și la 0,15…nu se poate ceva mai penibil. E explicat și regulamentul în 10 cuvinte pentru cei care n-au auzit de Eurovision. Scrisoare deschisă, petiție…E o mare artă să te faci de băcănie. E greu de crezut că patronii nu știu că EBU include EXCLUSIV posturi publice!!!
* Văzută la Kanal D. Mama biologică a Măriucăi nu știe când a născut-o. Știe de 2 iunie, dar nu anul. Luminița Anghel a devenit mama ei adoptivă, dar cucuoana a început s-o revendice. Liliana Levința a venit în calitate de prietenă și a încercat un dialog cu femeia nesimțită. Până la 8 ani fetița n-a putut fi adoptată. Povestea e confuză, dar copilul are de suferit. 5 ani a stat la Luminița, care acum n-0 mai vrea. A fost jignită, terfelită luni de zile, așa că a renunțat să mai lupte pentru Măriuca. Nu știu dacă există urmare!
 
* Cherecheș, primarul de la Baia Mare a fost reținut pentru 30 de zile. * Ministrul culturii și-a dat demisia la cererea lui Cioloș. Actori, regizori, arhitecți au protestat în favoarea ministrului Vlad. Totul a venit de la scandalul de la Operă, pe care Guvernul n-a știut să-l rezolve. Chiar și Iohannis a criticat ministrul, așa că  efectul vorbelor sale s-a văzut. Tudor Chirilă a fost unul dintre protestatarii vocali. Cioloș a ieșit să discute cu el și cu ceilalți. Declarațiile de pe FB ale ministrului lămuresc datele problemei. Părea să fie singurul doritor de reforme din acest guvern!
* V. Zgonea a fost exclus din PSD. Pentru că n-a fost de acord ca Dragnea să fie în fruntea partidului, după ce a fost condamnat definitiv. Un iubitor de muzică, așa cum îl știu pe Zgonea, nu poate fi un băiat rău!
* Vica, fosta lui Pițurcă e acum personaj important la Wowbiz. Caută casă și a aflat că e foarte greu să găsești. Are probleme și cu bona.Fiul ei seamănă teribil cu Piți, dar sigur e mai inteligent ca tata. Un reality în toată regula…în serial chiar!
* Happy Channel mi se pare un post cu o ofertă atractivă de seriale. E bine să treceți pe acolo…
* La TVRHD l-am prins pe Mircea Dinescu gătind. Odată cu Alexandru Arșinel, odată cu Cezar Ouatu. Cu cel din urmă discuția a fost chiar interesantă, plăcută. E drept că Dinescu nu prea are răbdare să asculte pe nimeni și că limbajul lui colorat nu se prea pupă cu unele sărbători…
* Ballando con le Stelle de la Rai Uno rămâne un show atractiv, dinamic și spectaculos. Sigur că cea mai aplaudată vedetă a rămas Rita Pavone!
* L-am văzut pe R. Turcescu la Sabin Orcan (B1TV). A spus multe, dar am reținut formula americană, lipsită de acoperire, ”știu că voi câștiga”! Evit cât pot emisiunile electorale, așa că nu vor fi consemnări aici. Doar dacă va fi ceva ieșit din comun!
* Călin Popescu Tăriceanu a avut și el o prestație bogată la A3. Cum luptă el împotriva DNA, CSM, împotriva tuturor.Cum este el cea mai bună soluție pentru țară, pentru București, pentru soții!
* Mircea Cărtărescu al fost la TVR, la ”Garantat 100%”. Se va relua cu siguranță!
* Interviu foarte bun cu Claudiu Keșeru la Dolce Sport. Băiatul acesta e prea inteligent pentru fotbalul nostru…Și are prea mult bun simț!
* ”Mic dejun cu un campion” (TVR2)  ne-a readus-o în casă pe excepționala Sanda Țăranu!
* Chiar și Mihai Mironică (îmi e profund antipatic, recunosc!) poate emite judecăți corecte. Și el era de părare că Edi Iordănescu trebuia să rămână suspendat pentru acea penibilă fază cu sfaturi date jucătorilor săi în parcarea unui stadion! La Sport.ro am prins acest moment! În același program, M.M. l-a criticat dur pe Hagi, a desființat tot ce a făcut patronul și antrenorul Hagi. Tot ce se petrece la Dinamo e bun. Acesta se numește ”comentator imparțial de sport”?
* HBO 3 a programat filmul românesc ”De ce eu?”. Bun, dar cu lungimi inutile. Cazul real, care a stat la baza scenariului, e și acum misterios, nelămurit!
* La Ieri, Azi , Mâine” (TVR2) a prins ediția cu Oana Sârbu și cuplul de excepție Anton și Romică. Cel din urmă, Rimulus Sârbu, este tatăl Oanei. A fost o ediție foarte plăcută cu multe surprize. Chiar și poentru cazda Corina Dănilă.
* Spectacolul de la Verona din 2015 cu Al Bano și Romina Power a fost difuzat pe 30.04 la Rai Uno. O mare bucurie. Cu invitați ca Ricchi e Poveri, Umberto Tozzi, Pippo Baudo (cu părul nevopsit), Michele Placido ș.a.m.d. Au fost cântate live cam toate hit-urile lansate de cei doi foști soți împreună. Public excelent și numeros. Italienii își adoră vedetele, fără a ține cont de vârsta lor!
* Șumudică a avut un interviu calm și așezat la DolceSport. A declarat că nu mai dă replici, că nu se mai ceartă cu nimeni, că a jucat un rol, că-i cere scuze lui Hagi! Consideră că Enache nu merită tricoul de campion, i-a sugerat lui Iordănescu să nu-l omită pe Budescu de la Euro. Și are dreptate!
*DigiSport1 a realizat un interviu firesc cu C. Budescu, aflat în China.Omul merita felicitări, pentru că a contribuit din plin la titlu. Un alt fost component al noii campioane, Astra, n-a știut să fie nici decent nici simpatic. Gabriel Enache, transferat la Steaua, nu i-a felicitat pe foștii colegi, deși a jucat acolo până la finalul turului de campionat. Eu cred că el nu e rău, e doar prostuț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here