AG Weinberger în concert la Serendipity pe 24 iunie

0
29

AG Weinberger 24 iunie aSerendipity vă invită vineri, 24 iunie, ora 20:30, la GRINGO DE ROMANIA, un „deliciu” acustic susţinut de inegalabilul AG WEINBERGER. 
Autenticitate, creativitate, sunet viu şi necompromis, un artist ce  aduce melosul şi poveştile secolului trecut, în contemporaneitate.
 
Aşadar, vă propunem să vă luaţi un răgaz, alături de un artist care face diferenţa în muzica live din România şi să fim părtaşi la GRINGO DE ROMANIA
Vineri, 24 iunie, ora 20:30, doar la Serendipity Art, Coffee&Tea
 
Muzica bună nu are graniţe, nu are vârstă, ci ne uneşte pe toţi într-un spirit mai bun.
Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011),
AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională,  o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.
Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.
Aşadar, vă invităm Vineri, 24 iunie, ora 20:30 la Serendipity Art Coffee&Tea, str. Dumbrava Roşie nr. 12, Rezervari la 0743 283 342 şi la events@serendipity-tea.ro, la un concert de blues si jazz, un solo acustic de cea mai înaltă forţă si expresie artistică.
Vă aşteptăm cu drag!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here