Al Bano si Romina Power au transmis un mesaj fanilor din Romania

0
87

Desi mai sunt aproximativ trei luni pana cand Al Bano si Romina Power vor concerta in premiera impreuna pe scena Salii Palatului (Al Bano a mai concertat, dar singur), cei doi artisti au tinut sa-si salute fanii si sa-i invite la eveniment! Intr-un mesaj video inregistrat zilele acestea, componentii faimosului duo transmit fanilor ca seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibila si ca vor canta cele mai mari hituri ale lor. 
Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 a renascut si pare a fi mai fresh ca niciodata! Pe tot parcursul filmuletului, la fel de incantatori ca atunci cand rupeau topurile internationale, cei doi fosti parteneri de cuplu si actuali parteneri de scena au chicotit si s-au tachinat: Romina a ras atunci cand Al Bano a spus ca vor canta cele mai mari hituri „de ieri, de azi dar si din viitor”, spunand ca nu ii e prea clar cum o sa faca acest lucru iar Al Bano a exersat putin limba romana, spunand „multumesc”. Spre sfarsit, Romina a avut impresia ca fostul sau sot nu a spus corect locatia concertului si i-a luat foaia din mana, verificand silaba cu silaba. Al Bano a asigurat-o ca a spus corect numele salii, deoarece a mai concertat acolo de 5 ori, pentru ea fiind prima oara.
 
Romina: „Dragi prieteni din Romania…”
Al Bano: „Romina si eu vom fi pe 5 noiembrie la (nr: Sala) Palatului si va fi o seara pur si simplu incredibila
Romina: „Pe 5 noiembrie vom fi la Bucuresti, la Sala Palatului, unde vom canta pentru toata lumea cele mai mari hituri ale noastre
Al Bano: „Cele mai mari hituri de ieri, de azi, dar si din viitor
Romina: „Nu stiu cum vom face asta, dar… :-))
Al Bano: „E deja pregatit totul. 🙂 Ce sa va mai spun? Multumesc (in lb romana). Multumesc pentru tot si nu uitati: 5 noiembrie, in „Palatului”, in Bucuresti. 
Foarte amuzanti, cei doi se consulta intre ei, Romina verifica foaia sa vada daca Al Bano a spus corect numele salii, iar el o asigura ca a spus corect numele, doar a mai cantat acolo de 5 ori, pentru ea ar fi prima oara!
Romina: „Ne vedem in curand! Abia astept! Va iubim!
VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here