Albano: „Am învins cancerul”. Artistul susține campania Ligii italiene de luptă contra tumorilor

0
48

„M-am luptat cu cancerul, dar este 1 – 0 pentru mine. Am învins eu și sper să pot cânta până la 100 de ani”, a declarat solistul Albano Carrisi, prezent la Săptămâna națională de prevenție oncologică, eveniment prezentat de Liga italiană de luptă împotriva tumorilor.
„Când am descoperit boala – a explicat artistul – reacția mea a fost să spun: tu nu ai ce căuta aici, te voi învinge. Cred că cel mai bun mod de a răspunde este luptând”.
Albano este imaginea acestei campanii, susținute și de lanțul de restaurante Buon ricordo și de Peugeot. Se dorește prevenirea cancerului printr-o alimentație sănătoasă, bazată în special pe ulei de  măsline.
Ministrul Sănătății, Beatrice Lorenzin, își dorește să extindă această campanie în școli: „elevii trebuie învățați să mănânce sănătos și să meargă la medic pentru control de rutină măcar o dată pe an”.
 
sursa: Il Messaggero
 
Vă reamintesc că Albano revine în România pe 7 mai, la Sala Palatului, într-un concert alături de orchestră simfonică. Mai multe detalii găsiți în LISTA CONCERTELOR:
http://andreipartos.ro/concerte-festivaluri-lansari-evenimente-2014/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here