Alexandra Usurelu lansează piesa "Ceva se-ntampla cu noi" feat. Mircea Vintilă

0
20

Pe 17 aprilie, de la ora 20.00, Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă și prestațiile scenice de excepție, prin calitatea muzicii și a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma scena Palatului Ghika într-un Eden al muzicii bune. Concertul va avea un decor cu totul special și va fi însoțit de videoproiecții și lumini, nelipsind nici invitații surpriza, două nume mari ce au făcut istorie în muzica romanească.
În cadrul concertului, Alexandra va lansa noul single „Ceva se întâmplă cu noi” (muzică și versuri Bobby Stoica). Piesa beneficiază de un videocli filmat în Brazilia, în statul Bahia. Clipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că „nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți”.
Cântecul „Ceva se întamplă cu noi” aduce în atenție niște adevăruri despre noi toți, și anume cât de mult ne schimbăm și ne îndepărtăm de sufletul nostru atunci când uităm să iubim, acaparați de rutina vieții cotidiene, și cât de mult avem de caștigat atunci cand ne hotărâm să o luăm de la capăt.
„Gradina noastră, în care îi invităm cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosfera locurilor în care am filmat videoclipul pentru cântecul „Ceva se întamplă cu noi”. De la costume, decor și pană la videoproiecțiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului îi vor purta pe oamenii din fața noastră într-o lume idilică, cu parfum colonial, o lume a unor suflete încă nepoluate”, declară Alexandra Ușurelu.
 
 
Pe 17 aprilie, va urca pe scenă, alături de Alexandra şi Mircea Vintila, care aduce o nota foarte fina cantecului. Alexandra şi Mircea Vintilă vor interpreta în primă audiţie piesa „Ceva se întamplă cu noi” alături de bandul complet: Bobby Stoica, Mariano Castro, Adrian Flautistu (contrabas) si Dan Incrosnatu (percutie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here