ANUNT IMPORTANT PENTRU IUBITORII DE ROCK

0
20

Machine Head in Romania 23 septembrieIn data de 23 septembrie 2015, MACHINE HEAD revine in Romania pentru un concert special, care va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul se numeste „An Evening With Machine Head” si le ofera fanilor sansa sa asculte un setlist rar si sa beneficieze de un show de 2 ore jumatate!
In acest moment, mai sunt disponibile doar 75 de bilete, din lotul de 300, puse la dispozitie la pretul promotional de 89 de lei . Aceste bilete pot fi procurate din reteaua Eventim  (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe eventim.ro).
Prin Pay Pal si la sediul Maximum Rock din Bucuresti, strada Traian Demetrescu nr. 9, sector 3, se gasesc ultimele „exemplare” la pretul special de 69 de lei. Acestea nu sunt disponibile prin alte retele.
Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial sustinut de grup pentru promovarea discului „Bloodstone & Diamonds”, lansat in 2014 si este un eveniment marca Promusic Events si Maximum Rock.
 
Facebook Event

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here