Alexandru Albiter (Grup 74, Albiter Sound) la Psihologul Muzical (ediția 866 – 4.05.2019)

0
171

Alexandru Albiter (chitară voce, compoziții) a revenit după un an (ultima vizită a fost pe 12.05.2018) pentru a prezenta albumul scos în acest an cu proiectul Albiter Sound, „Motor” (Electrecord).

Agenda pop-rock a inclus piese cu Mihaela Runceanu, Semnal M, Adrian Berinde, 3 Sud Est, The Beatles, Jimi Hendrix Experience, Alanis Morissette, Morrissey, Black Label Society.

Topul cu piesele din repertoriul lui Slash s-a bucurat de o participare masivă. Pe primele trei locuri s-au clasat: 1. Apocalyptic Love (feat Myles Kennedy & The Conspirators); 2. Baby Can’t Drive (feat Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Steven Adler & Flea); 3. You’re A Lie (feat Myles Kennedy & The Conspirators).

Audio:

Mesaje și video din timpul emisiunii:

Constantin Ionel Salut întreaga echipă a emisiunii!

Simona, metalfan Vă salut! Îmi place foarte mult muzica invitatului. Îl felicit! 🙂
P.S. Trebuie să vă spun de de luni am devenit lacto-vegetariană. Mi-am făcut analizele înainte şi după trei luni vreau să le repet să văd dacă se schimbă în rău sau nu. Oricum, mă simt foarte bine. Adio carne!

DarkAngel Bun regăsit! Aveţi mare dreptate cu magazinele… Nici eu nu am găsit nimic de mâncare… Zicala: „rafturi goale ca după război” capătă noi înţelesuri azi.

Yannis, Grecia Eu de Paşte am fost la plajă. Şi de 1 Mai. M-am simţit foarte bine!

Boogie Eu… am fost în Vama Veche. Am plecat în Vinerea Mare. Dar m-am întors Duminică, de Paşte, pentru că nu mi-a plăcut. Era prea frig.

Patricia, Sao Paolo Eu l-am văzut pe John Fogerty la Rio de Janeiro. Am mers cu tata, prin 2013-2014… dacă nu mă înşel. A fost un super concert! M-a impresionat el ca artist. Şi acolo am descoperit că ştiu multe dintre piesele lui şi apoi al doilea şoc a fost să aflu că Proud Mary a fost compusă de el.

Maria, Madrid L-am văzut şi eu pe Fogerty într-un festival în Germania. M-am dus acolo să o văd pe preferata mea, Bonnie Tyler. Şi când ajunsesem spre finalul recitalului ei, a cântat Have You Ever Seen The Rain. L-am invitat pe scenă pe John Fogerty, dar ştiţi că ea e din Ţara Galilor şi când i-a pronunţat numele nu cred că a înţeles nimeni ce a zis. Era lumea confuză. Eu ştiam piesele lui, dar ştiam cum arată, deci nu l-am recunoscut. Am început să întreb în stânga şi-n dreapta cine-i omul acela. Până la urmă am aflat de la un alt spectator. A fost un super moment. E şi pe Youtube.

George, Los Angeles L-am văzut şi eu pe Fogerty. Este unul dintre cele mai frumoase concerte pe care le-am văzut. În timpul show-ului îmi dădeam seama cât de multe cântece ştiam din repertoriul lui.

Teddy, Londra Probabil, ăştia de la Vodafone au aflat că nici ei nu sunt în targetul lui Paul McCartney, care are abonament la altă reţea.

Ana, Manchester Eu aproape că l-am întâlnit pe John Fogerty la Londra. Eram acolo în interes de serviciu, eram cazată la un hotel de fiţe şi am aflat că este acolo şi Fogerty care avea concert în vreo 3 seri… M-am gândit să fiu atentă şi să încerc să iau un autograf pentru tata. Eu îi ştiam imaginea de pe viniluri, deci din tinereţe, dar am zis că n-am cum să nu-l recunosc. În fine, într-o dimineaţă îl văd, îmi iau inima în dinţi şi mă duc la el şi mă prezint, îi zic că sunt din România şi în timp ce îi turuiam despre viaţa mea din ţară şi cum ascultam noi muzică, trece pe lângă noi John Fogerty. Am avut un contact vizual cu el, am realizat imediat că cel din faţa mea era altcineva, m-am înroşit, mi-am cerut scuze şi am plecat cât am putut de repede. Am impresia că cel cu care vorbisem era din echipa lui şi… în zilele următoare, deşi l-am mai văzut în hotel, nu m-am mai dus de ruşine. Sunt sigură că i-a povestit ăla tot şi au râs de mine.

KissArmy De Paşte şi de 1 Mai am fost la ţară şi am vizitat cam toate rudele. Aşa că am mâncat şi iar am mâncat şi apoi am mai mâncat puţin…. A fost groaznic….

Patricia, Sao Paolo Noi am petrecut de două ori Paştele. N-am plecat nicăieri. Au venit la noi câţiva prieteni de familie. A fost frumos, liniştit. Sunt campioană la ciocnit ouă. Am câştigat 85% din dueluri! Tata e campion la mâncat.

Boogie Într-un interviu la MTV, Slash a povestit despre întâlnirea cu Rory Gallagher. Slash era un mare fan, în SUA Rory nu era prea cunoscut. L-a întâlnit în Irlanda şi zicea că a fost foarte impresionat de modestia lui Rory, a zis că i-a dat sfaturi importante în ceea ce priveşte acordarea chitarei, în plus, l-a invitat pe scenă şi au cântat împreună. Slash nu devenise cunoscut, aşa că Rory a fost primul chitarist mare care i-a întins o mână.


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here