Moderator Antena 3, către un invitat: Cum vă permiteți să spuneți că telespectatorii Antenei 3 merită tratați ca niște oameni inteligenți?

Articol preluat de pe PaginaDeMedia

0
1145

Cătălina Porumbel (Antena 3) a avut o discuție aprinsă cu senatorul USR Radu Mihail în timpul unei dezbateri electorale, difuzate ieri seara la televiziunea de știri.

„Telespectatorii dumneavoastră merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți, nu cum i-a tratat domnul Pop”, i-a spus senatorul Radu Mihail, afirmație aprobată și de Liviu Pop, senator PSD.

Acest lucru n-a fost pe placul moderatoarei Cătălina Porumbrel care a scăpat…porumbelul și l-a întrebat pe invitat extrem de agasată:

„Cum vă permiteţi dumneavoastră să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post?! Cum vă permiteţi să spuneţi că merită să fie trataţi ca nişte oameni inteligenţi?”

După ce i-a cerut senatorului să-și ceară scuze, iar acesta a refuzat, Porumbel l-a avertizat că nu va mai avea parte de nicio intervenție în timpul dezbaterii.

Clipul a fost postat pe Facebook de un utilizator pe Facebook, Paul Alexandru, și este deja viral, cu mii de vizualizări și peste 500 de share-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here