Alexandru Andries chiar revine la Hard Rock Café – Concert reprogramat in 28 Mai 2021

0
46

Alexandru Andries chiar revine la Hard Rock CaféDin cauza măsurilor de siguranță luate de Guvernul României, in contextul încercării de a stopa răspândirea epidemiei de COVID-19, concertul anuntat initial pentru 19 februarie 2021  ”Andries revine la Hard Rock Cafe” București va fi REPROGRAMAT in data de 28 mai 2021.

Decizia nu ține de voința organizatorilor sau a artistului. Situatia mondiala, deja cunoscuta, ne indreapta acum toate sperantele in realizarea intalnirii muzicale pe data de 28 mai 2021, tot la Hard Rock Cafe din București asa ca biletele emise si vandute raman valabile.

 

Pastrati biletele intacte, ele raman valabile pentru data de 28 mai 2021!

Alexandru Andries revine pe scena din Hard Rock Cafe, la  un an de la primul concert sustinut in acest loc. Atunci show-ul a fost ținut cu casa închisă, ceea ce reprezinta un motiv serios pentru a va achizitiona un bilet (din cele inca disponibile) cat mai repede.

Alexandru Andries este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, in ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 28 mai 2021 de la Hard Rock Cafe intr-un adevărat eveniment.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Andries îi va avea alături de el pe scena pe: Berti Barbera (muzicuta, percutii), Călin Grigoriu (chitara), Maria Ioana Mintulescu (voce), Sorin Romanescu (chitara).

Biletele au urmatoarele prețuri:

Vip – loc la masa in fata scenei (pachetul include intalnire cu Alexandru Andries, fotografie si poster semnat): 120 lei (SOLD OUT)
Categoria 1 – loc la masa in fata scenei: 95 lei
Categoria 2 – loc la masă in sală: 75 lei
Categoria 3 – loc in picioare: 50 lei

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-andries-revine-la-hard-rock-cafe-50669/?q=ANDRIES

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here