Alexandru Andrieș la Psihologul Muzical (ediția 892 – 2.11.2019)

0
208
Alexandru Andries și Pampsy 🙂

Alexandru Andrieș a fost invitatul lui Andrei Partoș la „Psihologul Muzical”. Emisiunea a aniversat 17 ani de la prima ediție, când în studio s-a aflat tot Alexandru Andrieș. Mulțumim celor care ne sunt aproape în fiecare noapte de vineri!

Dacă ați ratat această ediție, găsiți mai jos câteva fragmente video, precum și o parte din mesajele primite prin sms în timpul emisiunii.

Teddi, Londra Mulţumesc pentru acest regal. M-am distrat. Nu v-am scris pentru că sunt blocat pe Facebook, nu pot da share şi nici nu pot posta mesaje până duminică…. Nu ştiu cine m-a raportat…

Niko, Milano Super invitatul din această noapte! LMA emisiunii mele preferate! M-am născut în acelaşi an cu emisiunea.

Anton, Texas Felicitări! LMA! Invitatul mi-a plăcut!

Ankka Iorgu Vă rog să primiţi şi urările mele de bine, sănătate şi putere de muncă. Nu suntem mereu de acord, dar emisiunea este bună. LMA!

Patricia, Sao Paolo Andrei, îţi urez la mulţi ani, la cât mai multe ediţii! Eu chiar nu am cuvinte să îţi mulţumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi, dar mai ales pentru mine. Astăzi mi s-au înmuiat picioarele când l-am auzit pe Morrissey în deschiderea emisiunii. Cred că aveam pulsul 100. Îţi mulţumesc mult! Sănătate!

Marius, metalfan LMA! Psihologul Muzical e mai mult decât o emisiune de radio, e un loc unde se leagă prietenii. Mulţumim pentru muzica bună şi pentru că ţineţi cont şi de noi!

Diana, FC Bon Jovi LMA! Mulţumesc din suflet pentru Bon Jovi! Îmi place mult de tot noul single!

Irina LMA! Psihologul Muzical este emisiunea mea preferată! Vă ascult încă de la prima ediţie!

Liviu Oh, mulţumesc pentru Tom Waits! E un adevărat poet!

Veronica, Cluj Felicitări pentru acest top! Este foarte frumos! Şi informaţiile despre această lună! Pe unele chiar nu le ştiam!

 

Atenție! La minutul 13.40 este dialogul Pampsy – Alexandru Andrieș:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here