Alexandru Andries lanseaza albumul “domestic” la Clubul Taranului, joi 19 mai, ora 21.00

0
68

alexandru-andries 19 mai“exista trei albume la care titlul a aparut inainte de cintece :

primul a fost TREI OGLINZI, in 1989, cind m-a intrebat pe strada o fata unde poate gasi ultimul meu disc – i-am raspuns ca cel mai sigur e sa incerce la magazinul Muzica, iar ea mi-a raspuns ” nu, nu DESPRE DISTANTE, asta nou, TREI OGLINZI” … m-a amuzat acest lucru si i-am promis ca urmatorul meu disc, cind va fi gata, asa se va numi – si asa s-a si intimplat.

al doilea a fost MUZICA DE DIVORT – titlul a aparut dupa o conversatie cu prietenii mei GEOR TORZ si MIHAI FARCAS si „consultant” pe acest subiect a fost matusa mea [ ar fi fost culmea ca eu, necasatorit, sa am pareri in legatura cu divortul ]

si al treilea este acesta, DISC DOMESTIC – pur si simplu mi s-a parut ca ar fi amuzant sa fac un astfel de album, cu un astfel de titlu.

au inceput sa apara cintecele „domestice”, unul cite unul – n-am sa va stric placerea de a descoperi cele 20 de subiecte ale albumului, asa ca nu va povestesc nimic despre asta – am testat citeva in concertele din 2014 si 2015, si am intrat in studio in februarie 2016.

o sa-i auziti pe acest DISC DOMESTIC pe MARCEL MOLDOVAN la tobe, pe IULIAN VRABETE la bass, la saxofon a fost CRISTIAN SOLEANU, SORIN ROMANESCU la chitara, la pian MIRCEA TIBERIAN si invitat la un cintec, la muzicuta, BERTI BARBERA.

MARIA IOANA MINTULESCU si RADU BANZARU au fost la voci, iar VICTOR PANFILOV a facut percutiile, inregistrarile, mixajul si mastering-ul.

ce sa zic, sper sa va placa acest album si sa va simtiti atunci cind il veti asculta cel putin la fel de bine cum ne-am simtit noi, in studio !!! “

Pe scena Alexandru Andries va fi acompaniat de catre Maria Ioana Mintulescu – voce, Sorin Romanescu – chitara, Cristian Soleanu – saxofon, Dan Georgescu – bass si Marcel Moldovan – tobe.

Biletele costa 50 lei in avans si 60 lei la intrare in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here