Alexandru Cezar Andriţoiu, medic militar din Craiova, mesaj pentru autorităţi. „Streinu – Cercel! Lasă-ne! Opriţi acest joc pervers“

1
84725
Alexandru Cezar Andritoiu
FOTO facebook / Cezar Alexandru

Medicul primar Alexandru Cezar Andriţoiu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr.Ştefan Odobleja“, din Craiova, acuză autorităţile că dezinformează populaţia. Iată mesajul integral postat pe Facebook de către medicul militar.

„Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici! Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere! În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc! Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!”, a scris doctorul pe pagina sa de Facebook.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/locale/craiova/atacul-incredibil-unui-medic-militar-craiova-autoritatilor-streinu-cercel-lasa-ne-opriti-joc-pervers-1_5e8027325163ec427146933d/index.html

1 COMENTARIU

  1. Elegant dom’doctor;-)).Exprimare de telectual de tip nou.Aaaa, e militar.Cool.Se explica.Mai razboinic.Nea Teaca , cum ar fi.Pai nu trebuie evidenta cazurilor de COVID si statistici si etc?Ce e gresit?Adica unde e isteria?Ca de intamplat se intmplal lucruri grave pe mapamond.Isterie e cand ai cazuistica redusa, etc si faci tam tam cu scopuri oculte.Cam isterica domnu’ ofiter;-)).Si de ce se ia de gradele lui Streinu?MaiS, voyons , mon petit. Ne soit pas si grossiere.Un peu de decor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here