Alice Cooper și Joe Perry: “Știm unde locuiți” | Mesaje video de la Hollywood Vampires

0
11

The Hollywood VampiresAu rămas mai puțin de 2 săptămâni până la unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est. În scurt timp, vom avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).
Până atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) și Bruce Witkin (clape) au ținut să transmită două mesaje publicului din România pe care îl așteaptă în număr cât mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit în totalitate, fiind prezent într-o formă…inedită.
Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastra fiind și singura din zona est europeană.
În deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.
Totodată, reamintim publicului că Phoenix Entertainment, în parteneriat cu UBER, va garanta transportul în siguranță al fanilor prezenți la Hollywood Vampires.  Toți cei care își vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei.
Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.
Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here