Alina-Carmen Ciolca, Adi Chepa, Bogdan Bîngă la Psihologul Muzical (ediția 852 – 26.01.2019)

0
383

Veți auzi în deschidere două compoziții semnate de oameni care ne-au părăsit. Ion Cristinoiu e născut pe 26.01.1942 (d.2001) iar  Adrian Berinde (a plecat zilele trecute să-l întâlnească Sus pe prietenul Iuliu Merca, născut pe 26.01.1948 și decedat în vara lui 1999) i-a dedicat, pe vremuri, lui Iuliu o compoziție deosebită.

A fost și Ziua Australiei, așa că pe parcurs vor fi mai multe nume importante de acolo (The Easybeats, Men at Work, Bee Gees).

Alina – Carmen Ciolca are două proiecte despre care veți afla amănunte teoretice și practice, pentru că alături de colegii săi Adi Chepa (aici percuție, dar la Dusty Ride e basist) și chitaristul Bogdan Bîngă (prezent doar în proiectul trio)  ne-a oferit o serie de inedite în megleno-română, în aromână sau engleză. Vor fi și cântece de pe primul CD Dusty Ride, ”Dawn”. Vor mai fi Phoenix, Didan Drăgan, Son House, Jethro Tull.

Agenda pop-rock are cântece cu Semnal M, Michel Sardou, Van Halen, Cinderella, Anita Baker, Dido, Reșița Rocks, Neil Diamond.

Episodul 12 cu „cântece care mi-au dat piele de găină” a inclus preferințele altor 11 ascultători. Câteva nume pentru a vă stimula să ascultați tot: Lara Fabian, Adele, Queen, Pink Floyd, Adrian Berinde, Scorpions ș.a.m.d.

Audio:
 

 

Mesaje și filmări din timpul emisiunii:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here