Alina Manole a găsit „Fericirea de Luni”. Ne-o va prezenta și nouă sub formă de album pe 2 iunie!

0
92

Articol de Iulia Radu
Alina Manole a ales numele albumului care va apărea pe piață pe 2 iunie: „Fericirea de Luni”. Este al patrulea din cariera artistei, după „Luna pătrată”, „Cu drag” și „Dragoste în 3”.
Abia aștept apariția acestui material discografic! Nu știu când au trecut cei 5 ani de când am descoperit muzica Alinei, dar timpul a trecut frumos. Fiecare întâlnire cu ea este specială.
De asemenea, veștile bune nu se opresc aici. Alina a fost nominalizată la On  Air Music Awards cu piesa „Fix în seara asta”, la categoria „Cel mai bun folk”. Evenimentul are loc pe 29 aprilie la Sala Polivalentă.
 
 
Astăzi, în timp ce făceam ordine printre hârtii, am dat peste o agendă veche. Răsfoind-o am găsit „notițele” mele de la lansarea primului album, „Luna pătrată”. Rămâne unul dintre concertele apropiate sufletului meu. Am atașat fotografia paginii.
 
Citesc cu mare drag „Jurnalul de album” scris de Alina Manole pe site-ul personal. A ajuns la „fila 8”. Pregătirile pentru lansarea noului album sunt în toi (cu momente bune, vesele, dar și unele mai dificile), iar Alina știe să ne stârnească curiozitatea. Vă recomand să citiți postările Alinei de pe blog și… ne vedem LUNI (2 iunie) la lansare! 🙂

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here