Alina Manole – "Fata cu Luna Patrata" – la Teatrelli (1 noiembrie)

0
23

Alina Manole 1 noiembrie aAlina Manole este o exceptie in sine de la reteta muzicala a artistilor de-acum. Nu canta despre dragostea perfecta, concertele din spatele usilor inchise sunt povestite apoi, din om in om, ca un secret magic, se plimba in voie prin vietile celor care o asculta si vindeca pe cat poate urmele iubirilor reale inchizand in cutii amintiri cu amanti si relatii interzise.
 
Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-o sala magica, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de liniile melodice, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii. Aspecte usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice aparute din 2009 si pana in prezent: „Luna Patrata”, „Cu drag”, „Dragoste in 3”, „Fericirea de Luni”.
 
insotita intotdeauna de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista si-a creat un stil original, care o face greu de incadrat intr-un gen anume. Initial si-a definit singura stilul, pentru usurinta etichetarii de catre presa, ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa si constructiile sale de spectacol sunt numite de catre spectatori sau critici “stilul Alina Manole”.
 
Concertul de pe 1 noiembrie din Bucuresti va avea loc in sala de concerte Teatrelli din Piata Lahovari si va aduce pe scena alaturi de artista pe Mugurel Coman (pianist), Dan Nicolau (trompeta) si Claudiu Purcarin (tobe).
Va fi un concert Altfel? Cu siguranta, pentru ca Alina nu reproduce concerte ci le reinventeaza, le rescrie, cu fiecare aparitie publica.
 
Bilete se gasesc la casa de bilete Teatrelli si prin Eventim.ro. Pretul biletului: 29.7 lei
Concertul va incepe la ora 19:00. Accesul spectatorilor se face incepand cu ora 18:00.
 
Mai multe informatii despre Alina Manole pot fi aflate accesand urmatoarele link-uri:
www.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleOficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here