Alina Manole la Psihologul muzical (ediția 608 – 24.05.2014)

0
188

Alina Manole la Psiholog

O altă ediţie specială, datorită invitatei Alina Manole, care revine în studio mereu cu ceva nou. De data asta e vorba despre albumul „Fericirea de Luni” produs de propria casă de discuri . 11 piese noi dintre care ne-a oferit câteva prime audiţii radio. Au primit votul ascultătorilor pe loc. A cântat altele cerute cu insistenţă de prietenii emisiunii. Fireşte că au fost şi secvenţe de pe „Luna pătrată” şi „Dragoste în 3”.Veţi asculta şi piese propuse de Alina din repertoriul unor nume consacrate sau noi: Sting, Peter Gabriel (ne-a oferit şi o scurtă cronică de concert), Jeff Buckley, Jack Johnson, Nicu Alifantis, Ed Sheeran, Alexandru Andrieş, Tom Waits ş.a.
Printre povestirile legate de naşterea acestui album, şi-au făcut loc şi scurte relatări despre motanul Dodo de acasă, despre concerte, turnee. Alina a conştietizat, urmare a mesajelor prietenilor noştri, că ea s-a născut într-o zi de luni şi iată că titlul albumului a căpătat o semnificaţie în plus. Am ajuns la cărţi, actori, filme, sport.Unii au dorit să afle dacă ea aparţine jazz-ului sau folk-ului. Sau ambelor? Răspunsul îl aflaţi, ascultând!
O parteneră de dialog care nu se lasă rugată prea mult pentru a spune, a răspunde zecilor de întrebări, Alina Manole îşi aşteaptă admiratorii, prietenii la lansarea din 2 şi 3 iunie de la Teatrul Excelsior. Vor urma turnee de promovare în ţară despre care aflaţi amănunte de pe site-ul www.alinamanole.ro.
 
Top 5 Sentimental a fost ocupat de data asta de grupul orădean Celelalte Cuvinte. Primele locuri le-au ocupat piesele 1. Un sfârşit e un început, 2. Iarbă prin păr, 3. Dacă vrei. Ediţia viitoare îl are protagonist pe Julio Iglesias.
În Agenda pop-rock au fost incluse piese cu Bob Dylan, Patti Labelle, Laura Pausini, Ruslana, Ian Anderson şi alţii.
Audio:

 
 
Câteva dintre mesajele primite în timpul emisiunii:
Alina Manole la RRA

Tedi, Londra Salutare! Ştiu cine va fi cu noi în noaptea asta, abia aştept!
Boogie Refrenul meu preferat! 🙂 Abia aşteptam să înceapă Psihologul!
Adriana, ARAD Domnul sa va dea sanatate. Va ascult din Austria, sunt la munca. va pup
Robby, Reşiţa Salutare! Mie mi-e foame, dar nu vrea mama să-mi facă nişte cartofi prăjiţi… Nu-mi puneţi o pilă?
Mama lui Robby Stimate dle Psiholog. Luni, Robby a declarat că vrea să mănânce doar mâncare sănătoasă, aşa că m-am conformat, am schimbat meniul casei, i-am gătit salate şi alte chestii sănătoase. Acum cere cartofi prăjiţi! Vă puteţi imagina că sunt într-o situaţie delicată…
Oana Bun venit Alina! Mă bucur că eşti cu noi!
IORGU  SEPREUS, ARAD Domn’le ,  mi-a  placut  CRISTAL  !  M- a  aruncat  dincolo  de  mine  ,  in  alta  dimensiune  a  timpului … Multmesc , domnule … Cu  respect
RUSU VASLUI  SUNT SUPARAT SUPARAT PENTRU STEAUA DAR IUBESC. RRA!
DarkAngel De ce nu mai cânţi în concerte „Prietenul invizibil”? Ne cânţi piesa live în seara aceasta? Te rog frumos!
Dl Lache: Salutări invitatei şi gazdei! Mulţumesc pentru o noapte frumoasă!
PENTRU DOAMNA ,MAMA LUI ROBI, SA FII IUBITA SI SA IUBESTI VIATA, E SCURTA. AS VORBI  CU EA. DATI-I NR. MEU. VASLUI 
Diana, Timisoara Am vazut-o prima oara pe Alina la festivalul de la Garana si a fost o noapte extraordinara. Avem nevoie de oameni ca ea si ma bucur de fiecare data cand o aud sau o citesc.
Marilena Sunteţi ascultaţi şi la Madrid! Salutări Alinei! Sper să avem ocazia să o vedem live şi aici!
Mirela, Milano Mulţumesc pt Laura Pausini!
Cornelia, Firenze Cu siguranţă nu va fi ultima oară când vă scriu. Îmi place muzica invitatei dvs!
Robby, Reşiţa Dar… eu nu înţeleg… eu scriu de atâta vreme la această emisiune şi nicio fată nu a trimis mesaj să ceară numărul meu de telefon… Unde mai pui că eu cânt şi la chitară… Dar mama trimite un mesaj şi cineva îi cere numărul… Eu cred că mă duc să-l trezesc pe tata… :))))
Boogie Nu uita de Dodo! Cred că ne ascultă şi el! Ţi-a făcut vreodată probleme când l-ai lăsat singur acasă?
Nelu Sava Bun Andrei…A-s vrea s-o intrebi pe Alina daca se considera cantareata de muzica folk…sau mai degraba jazz..Pe mine nu ma deranjeaza de loc…nici una nici alta…Oricum…scuze pentru ignoranta mea..dar, pare ca duce mai mult spre jazz…Are o voce ..cu totul iesita din asa zisa arie a vocilor „melodioase”…si …intradevar pare ca e f importanta mesajul pe care vrea sa-l transmita…Interesant amestec..si-i urez mult succes..E de urmarit.. Salutari din Londra…
Radu Ce mai face trupa Butterflies In My Stomach?
Suntem in tranzit spre brasov. Prietenul nostru invizibil a sarit din masina cand a auzit melodia dvs. Haideti ca am glumit. N-a sarit, chiar i-a placut melodia. Si acum a fredoneaza. Semnat, baietii din Sacele
Simona, metalfan Când aveam 3 ani, m-am dus după copiii mai mari care se strângeau în fiecare seară la o discotecă în aer liber. M-au căutat părinţii şi bunicii prin tot satul. Când m-au găsit am luat o bătaie pe care o ţin minte şi azi. Culmea e că m-au găsit când era piesa Cherry Cherry Lady… Ce am înţeles eu de aici? Că nu e bine să ascult Modern Talking. Şi de atunci nu am mai ascultat! :)))))))))))))
DarkAngel Alina, tu te-ai născut într-o zi de luni?
Anays, Buc Ai compus vreodată o piesă pe care să o cânţi în duet? Ideea unui album de duete îţi surâde?
Valeria Cum arăta camera Alinei Manole când ea era mică? Avea unicorni pe pereţi?
Era un copil ordonat? 🙂
Marius, metalfan Mulţumesc pentru topul cu Celelalte Cuvinte! Eu am votat şi chiar mă bucur că ascultăm muzica lor în această noapte!
Cătălina Nici nu vreau să mai aud de Richie Sambora! Lui nu i-a păsat de fani şi a plecat pur şi simplu în timpul turneului! Nu va face nimic fără Jon! Sper să nu-l mai primească în trupă! Asta este părerea oficială a fan clubului!
Dana Kempes rules this world!!! He is the king of singers, not Axl!! :))
Robert Burcea Buna seara! Sunt Robert Burcea din Ploiesti. Domnule Andrei Partos, daca ar fi sa ajunga un sfat de la dumneavoastra pentru toti tinerii romani, care ar fi acela? Aceasi intrebare si pentru invitata.
Vlad Parau Bună noapte ! Mi-aţi făcut cadoul primăverii cu Alina Manole, Sunt mare fan al cântecelor şi al stilului ei. Toamna trecută a cântat la un festival de muzică şi poezie în Sibiu. Mi-a dat un autograf: Lui Vlad, căruia îi doresc să îi fie Luna cât vrea el de pătrată ! Mi l-am lipit pe chitară şi, de atunci, îl port cu mine mereu.
Anda Escu Foarte frumos duetul Humperdinck-Olivia Newton-John…buna dimineata!
 
sursa: Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here