Alina Manole la Psihologul Muzical (ediția 812 – 21.04.2018)

0
71

Alina Manole 1La doi ani de la precedenta vizită, a revenit în studio Alina Manole. Este la un pas de lansarea unui noi album, „Lucruri simple”. A venit cu chitara și a cântat compoziții mai vechi, dar needitate pe albumele, cele trei, precedente. De pe triplul „3 A.M”. veți auzi mai multe secvențe. Un creator care se ocupă de toate, de versuri, de producție, promovare, organizare ne informează că  spectacolul din 28 mai de la Teatru Nottara – Sala Horia Lovinescu, va fi unul plin de surprize pentru toată lumea. Firește că noile compoziții au surprins și au plăcut (ne-a oferit 5), dar sunt și preferințe personale cu The Beatles, Johnny Cash, Firma, Hugh Laurie, Tom Waits, Leonard Cohen ș.a. De fiecare dată vizitele Alinei au fost tonice, dar și pline de sens și poezie.
Agenda pop-rock include cântece cu The Cure  (a fost ziua lui Robert Smith), Anthony Quinn, Tatiana Stepa, Iggy Pop, Marina Florea, Nightwish, Tony Orlando, Adriana Ausch ș.a.m.d.
Top 7 Nonconformist  s-a referit la ziua de 21 aprilie. Veți afla ce fel de evenimente am ilustrat cu Gene Wilder, Shania Twain, Deep Purplesau Dead Or Alive.
 
Audio: 
Selecția mesajelor:
Ionela, Călăraşi Bun venit Alina! Ce mai face Dodo? Am citit pe pagina ta de Facebook că nu se simţea prea bine la un moment dat.
Georgiana Felicitări! Vocea ta sună puţin diferit, dar foarte frumos! Mi-a plăcut piesa!
Bogdan Ai spus la un moment dat, tot la Psihologul muzical, că te vei gândi dacă vei folosi la un moment dat şi chitara electrică. A venit timpul pentru acest instrument pe noul album?
Laura Fiind şi sociolog, ne poate explica Alina de ce targetul TV este fixat între 11 – 49 de ani? Există o logică ascunsă în acest interval?
Anca Apropo de target. Când a pornit la drumul muzical, Alina şi-a stabilit un target? Când lansează un nou album, ţine cont de cunoştinţele de sociologie? Se uită pe statisticile de la Youtube şi Facebook pentru a vedea informaţii despre cei care îi ascultă muzica?
Matei Prin definiţie, sociologul este un om cu picioarele pe pământ, nu-i aşa? Cum se împacă această latură cu cea de artist?
Gabriel Putem să ascultăm şi Prietenul invizibil? O poţi cânta live? Te rog mult!
Mugurel Dar lui Dodo i-ai dedicat vreo piesă?
Lavinia Ban Cu zâmbet, cu o uşoară tristeţe, cu stări pe care încă nu ştiu să le definesc, aşa ascult cântecele Alinei. Închid ochii şi mi le imaginez.
Cristi, şofer de tir, Olanda Vă ascult cu mare drag!
Laur Bun găsit! Mi-aş bucura dacă aţi difuza ceva şi cu Malmsteen. Mulţumesc anticipat!
Viorica Vă ascult cu maximă plăcere în timp ce fac cozonac. Sper să-mi iasă la fel de bun precum emisiunea dvs!
Teddi, Londra Pe cel mai bun prieten al meu l-am cunoscut la grădiniţă, apoi a fost colegul meu de bancă şi în şcoala generală şi la liceu. În toată viaţa noastră cred că ne-am certat de vreo 3 ori.
Patricia, Sao Paolo Acum o lună am cumpărat cel mai recent album pe vinil. Ador să le cumpăr, să le ascult, mai ales că am învăţat să folosesc aparatul acela sofisticat!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here