Alina Manole, Vizi Imre și Prefix TM la Psihologul muzical (ediția 713 – 28.05.2016)

0
134

Alina Manole Adalbert 2016Ediția a început cu muzica a doi dintre sărbătoriții nopții: Kylie Minogue și John Fogerty cu trupa sa, Creedence Clearwater  Revival. Apoi a venit Alina Manole, ușor răcită (motiv pentru care-i mulțumesc pentru efort) și ne-a introdus în lumea primei sale cărți. Carte pentru copii, dar și pentru adulți. Cartea cu povestea ei frumoasă, apare la Editura Luna Pătrată cu titlul „Aventurile Rățoiului Adalbert”. Alina ne-a și cântat, în premieră absolută, o piesă scrisă cu câteva zile în urmă, special pentru lansarea cărții. Cu siguranță ”Adalbert” va avea succes. Am ascultat și piese propuse de invitată cu Alexandru Andrieș, Coldplay, Damien Rice, The Boxes, Gașca Zurli ș.a.
 

Vizi Imre si Prefix TM
Vizi Imre si Prefix TM

Am avut musafiri de la Hey Day primul Festival Internațional de muzică Tribut din România. A fost cu noi Vizi Imre care  oferit publicului din Parcul Izvor un tribut Bob Marley (nouă ne-a cântat un Pink Floyd, acompaniat la chitară) și Prefix TM (inițialele vin de la Turnu Măgurele), dar trupa trăiește acum la Brașov. Cei trei au realizat un tribut Black Sabbath în Festival.Eduard Ban este fondatorul și chitaristul, născut Turnu Măgurele, Daniel Băncilă este solistul vocal, venit recent în grup, e din Onești, iar la bas este Bogdan Alexandru (mezinul grupului, 17 ani). Bateristul era absent motivat. Am aflat cum funcționează astfel de proiecte, care-s motivațiile, am difuzat alternativ Black Sabbath și Bob Marley.
 
Agenda pop-rock  include piese cu Ana Popovic, T. Bone Walker, Marian Filip (nominalizat la premii country la Nashville), Gladys Knight, Beth Hart, Cyndi Lauper cu Vince Gill, Cristina Bălan, Jean Michel Jarre cu Gary Numan și Eagles (în memoria prietenul nostru Victor Spirache).
 
Top 5 Sentimental cu Ray Charles a generat podiumul: 1. Hit The Road Jack, 2. Georgia On My Mind, 3. I Can’ t Stop Loving You.
 
 
 
Audio:

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here