Alternative Rock Awards 2015 – Program si reguli de acces

0
40

Gala METALHEAD Alternative Rock Awards 29 ianuarie (420 x 600)Ca in fiecare an, premiem cele mai tari realizari muzicale ale rockului alternativ ale anului 2015 din Romania in gala METALHEAD Alternative Rock Awards. 
Evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti iar biletele in presale costa doar 45 de lei si pot fi gasite pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea. Pe scena vor urca Alternosfera, Robin And The Backstabbers, Coma si The Pinwheels!
Gala va fi prezentata de Alin Pandaru (Pandutzu) !

Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial al treupelor cat si merch-ul oficial Metalhead.
ATENTIE: FUMATUL IN CORT ESTE INTERZIS ! Se fumeaza doar in locurile special amenajate la iesirea din cort.
ACCES
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:30 iar concertele incep la ora 19:00
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:30 dar puteti veni la orice ora doriti  sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
Accesul minorilor cu varste SUB 12 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Zona de concert din cort are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor. Arenele Romane dipus de garderoba.
LISTA COMPLETA DE PREMII 
Best Romanian Alternative Band – Alternosfera
Best Romanian Alternative Festival – Shine Festival
Best Romanian Alternative Album – Alternosfera – Haosoleum
Best Romanian Alternative Newcomer – The Pinwheels
Best Romanian Alternative Video – Coma – Document
Best World Rock Alternative Artist – Foo Fighters
Best Rock (r)Evolution – Robin and the Backstabbers – lansare Arhanghel’sk
Best TV Ambassador – Razvan „Hefe”
INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele
PROGRAM
DOORS: 18:30
The Pinwheels  19:00 – 19:40 – 40 min
COMA 20:00 – 20:40 – 40 min
Robin and the Backstabbers 21:10 – 22:10 – 60 min
Alternosfera 22:40 – 00:10 – 90 min +
MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun la cort de 4 iesiri de urgenta si inca una in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.
De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.
De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug.  Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane !
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here