ALTERNOSFERA canta pe 17 decembrie la Bucuresti

0
12
ALTERNOSFERA 17 decembrie aDupă ce şi-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucureşti. ALTERNOSFERA canta pe 17 decembrie la Bucuresti in TY EVENTS HALL, un spatiu nou de concerte cu o capacitate de 800 de locuri situat in incinta Magazinului Unirea, la etajul 1.
Alternosfera, formația de rock alternativ din Republica Moldova, a fost înființată în 1998 și a lansat între timp 5 albume și un EP. În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ, ca urmare a concursului organizat de metalhead.ro la gala METALHEAD Alternative Rock Awards.
Biletele earybird costa 30 de lei (pana pe 26 noiembrie) apoi pana pe 16 decembrie acestea costa 40 de lei iar in ziua concertului pe 17 decembrie si la intrare, biletele vor costa 50 de lei.
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)
Un eveniment BestMusic Live Concerts şi METALHEAD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here