Am aflat discuţiile secrete dintre Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu! “A ajuns la sapă de lemn!”

0
27

Articol preluat din cancan.ro

Executat silit de fosta soție, Andreea Berecleanu, dar și de fiica din prima căsnicie, Andrei Zaharescu a apelat la bunătatea prezentatoarei Antenei 1, pentru a nu-l lăsa fără bani. CANCAN.ro a aflat discuțiile secrete avute de cei doi.
Au trăit o frumoasă poveste de dragoate timp de 15 ani, din care au rezultat doi copii superbi. Urmăriți zilnic de milioane de telespectatori, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au dovedit mereu că sunt un cuplu perfect. Tocmai de aceea, în 2013, vestea că au divorțat a fost un adevărat șoc pentru o țară întreagă. Inițial, Andreea Berecleanu nu a dorit să vorbească despre motivele separării, susținând doar că lucrurile între ei s-au răcit. Însă, după un an, când fiecare își refăcuse viața, apropiații au vorbit despre adevăratul motiv al divorțului acestora. Andrei Zaharescu și-a înșelat soția cu avocata familiei, și ea căsătorită. De atunci, consulul României în Africa s-a însurat cu cea care i-a fost amantă și au devenit și părinți.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.cancan.ro/actualitate/am-aflat-discutiile-secrete-dintre-andrei-zaharescu-si-andreea-berecleanu-a-ajuns-la-sapa-de-lemn.html
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here