AM AJUNS LA ȘTIRI NEVINOVAT!

0
488

AM AJUNS LA ȘTIRI NEVINOVAT!Am primit de la o bună prietenă un link. L-am citit de 3 ori și n-am înțeles de ce să merg eu la casieria TVR. De ce s-ar fi supărat pe mine distinsa doamnă Săseanu? Titlul de la DCNews era atractiv și incitant:

”Ramona Săseanu, atac la Andrei Partoș, după criticile la adresa TVR pentruSelecția Națională la Eurovision”

Am intrat pe pagina ei și n-am aflat, nu zice nimic despre mine, dar deduc că se referă la prezentatorul Eurovision. Totuși, cei de la DCNews au făcut această combinație nefericită, care nu mă afectează profesional, dar mă face ”să sufăr financiar” ?. Iată ce scria Ramona Săseanu:

”Mi se pare deplasat sa dai in televiziunea publica dupa ce ai incasat o suma de bani pentru prezentare. Uneori e bine sa ne cunoastem limitele si sa facem alegeri in functie de ele. Ca recomandare, treci pe la casieria institutiei, da banii inapoi si dupa iti poti spala onoarea patata de lipsa de spontaneitate, gafele si hahaielile de aseara.”

Adică să merg să le dau bani, celor din TVR, deși n-am primit nimic de la ei?

Apoi, doamna Săseanu a scris la statusul meu și a afirmat că nu are nicio legătură cu articolul, că nu s-a referit la mine.Eu n-o cunosc, dar știu că lucrează în TVR, ba chiar a generat acea dezbatere despre Eurovision, condusă de Marina Almășan unde s-au zis multe, dar fără efect. Era iulie 2021.

E evident că articolul amplu al Iuliei Radu despre Finala Selecției Naționale Eurovision a generat reacții (click aici pentru a citi).

Unii oameni din TVR ne-au felicitat, cei din lumea muzicală s-au bucurat, iar un singur om implicat și criticat, Laurențiu Niculescu, a scris, și-a asumat și l-am felicitat. Cred că la el se referea postarea doamnei Săseanu, deși e nedrept să acuzi un prezentator de conjunctură, pe care tu l-ai angajat, că nu s-a descurcat în contextul unor imense gafe organizatorice sau de regie.

 

Dacă DCNews are decență, va rectifica știrea cu scuzele de rigoare. Asta am scris când am citit. Adică luni, pe 13.02. Am primit telefon cu păreri de rău și articolul stupid s-a retras așa că nu vi-l pot arăta.Mi s-a oferit și un spațiu de interviu la DCNews, dar nu cred că se va întâmpla așa ceva. Nu simt nevoia. Mai curând voi invita la un Foc de P.A.E. un șef al acestei firme media. Părerea mea despre felul în care se face presă la noi e cea pe care o știți și e foarte greu s-o schimb.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here