AM FOST PREMIAT! O FI BINE? 29.06.

0
235

Galerie foto de Iulia Radu (click aici!!!)
Galerie foto de Iulia Radu (click aici!!!)

Când primești premiii pentru întreaga carieră e semn că e cazul să te retragi! Așa spunea cineva mai deștept ca mine. Nu știu sigur dacă mă țin de recomandare. Poate aștept încă vreo 3-4 diplome ca să mă las convins. Aseară am fost într-un loc frumos, luxos invitat de Olguța Croitoru patroana 6TV, televiziunea ”Sufletului tău”. Era Gala ”OAMENI DE VALOARE” aflată la a doua ediție. Multă lume cunoscută, inclusiv patronul Hotelului Marshal Garden, Ion Antonescu. Familia Olguței este implicată integral în proiectul acestei televiziuni speciale, de nișă, dar cu multă substanță. Cum bine spunea un vorbitor, fără ”breaking news”. Au primit premii oameni din diplomație, din politică, din cultură, medicină, din teatru, film, din presă, din sport, din muzică ușoară și populară. Gala a fost agreabilă pentru că lumea părea relaxată, dispusă la socializare și selfi-uri. Au fost discursuri mai lungi, mai scurte. Nimeni nu impunea durata. Am avut senzația, la un moment dat, că istoria Costineștiului se rescrie acolo. L-am întâlnit, după vreo 25-30 de ani pe Iosif R. Urs, fost vice președinte al BTT în anii 70, acum Președinte al board-ului administrativ al Universității Titu Maiorescu, am stat lângă Costică Vaeni, regizor de mare clasă, care a fost constant prieten al Costineștiului, Ivan Patzaichin despre care știți cât de legat a fost de Costinești. Inclusiv pe Ion Antonescu tot de acolo îl cunoșteam. Iar jurnalistul militar Benone Neagoe a amintit în discursul său de mulțumire și momentele noastre de colaborare de la Radio Vacanța Costinești.
diploma Andrei 6tvCu cine am dat mâna, schimbat o vorbă -două?  Îi amestec pentru a vă ilustra divesitatea participării: Mirabela Dauer, Adrian Năstase, dr. Monica Pop, Răzvan Theodorescu, Adrian Enache, Mihai Constantinescu, Adrian Severin, Doru Dinu Glăvan, Mihai Napu, Miron Manega, Iuliana Marciuc, Carmen Rădulescu, Silviu Covaci, Sorin Mărcuș,Tatiana Solomon, Cătălin Crișan astrologul Minerva și alți realizatori de emisiuni ai tânărului canal de televiziune. M-am intersectat și cu personaje care-mi sunt profund antipatice, despre care am scris la ”Holbările” mele, dar politețea ne-a obligat să ne salutăm sau să ne ignorăm, după caz. Nu merg la evenimente mondene, așa că nu prea am exercițiul observării tuturor nuanțelor. Folclorul a fost premiat și bine reprezentat  prin cântări (live, negativ, playback, după caz): Aneta Stan, Elena Merișoreanu, Valeria Arnăutu, Maria Cârneci, Mărioara Man Gheorghe, Polina Gheorghe. Prezentarea a fost asigurată cu aplomb, candoare și inspirație de Maria-Nicolle Croitoru ajutată de colegi de la 6TV.
A fost o seară cât se poate de agreabilă pentru care le mulțumesc gazdelor! A fost și o invitație la toleranță (au fost prezenți reprezentanți ai Ambasadelor din SUA, Rusia, Ucraina, China. Muntenegru, Palestina, Egipt). Sunt convins că acest post tânăr va crește, își va cristaliza tematica și-și va întări echipa. Este o alternativă serioasă la prea zgomotoasele canale cu rating!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here