AM PRIMIT, VĂ RECOMAND (5)

0
36

AAm neglijat puțin darea de seamă și s-au  adunat mai multe. Încerc să fiu eficient. Vă spun despre ce e vorba, iar voi vă puneți pe căutat, pe ascultat, pe citit, după caz. Mai am, dar le semnlez peste câteva zile să nu par sărăcuț la capitolul cultural.

Revista Marea Dragoste din luna mai mi-a oferit o mare bucurie. Apare semnătura Dara Codescu  ( mama Simonei Catrina, jurnalist de mare clasă) și  consider că e un mare cîștig pentru publicația menținută cu imense eforturi de Alice Năstase Buciuta. Găsiți interviuri ample cu Mirela Retegan, Ana Barton, ș.a. Informații despre dieta de trei ore și un amplu material despre Duelul pianelor de la TVR.  O emisiune cu toate datele pentru a fi de top, dar (zic eu) cu prea multe scăpări, despre care voi scrie eu la holbările mele.O revistă care trebuie achiziâionată pentru a o ajuta să existe!

 
alexandru andries dvdAlexandru Andrieș la Auditorium CD și DVD-un nou proiect al lui Andrieș, prezentat în mare măsură și în emisiune. Grafica e , ca de fiecare dată, ireproșabilă (meritul fotografilor Vlad Eftenie, Oxana Panfilov și RăzvanVoiculescu) iar printre piesele incluse figurează unele deja cerute de ascultători, dar și rarități. Vă recomand ” Mica prințesă fără micul prinț”, ”Să mulgem vaca” și ”Mașina de spălat”!
 
 
 
 
 
 
 
Walter Ghicolescu aWalter Ghicolescu  de la Păunescu- un CD pe care l-am primit cu autograf, dar care n-a avut încă parte de o prezentare live în studio. Waletr va veni cu siguranță și ne va spune tot ce consideră că e de știut. Ne va cânta cu siguranță. Frumoasă prefața semnată de Clara Mărgineanu, lapidare vorbele lui Andrei Păunescu.
 
 
 
 
 
 
 
Mihai Lucian NedelcuMihai Lucian Nedelcu– Navetist între Rai și Iad (Editura Integral)Am primit carte la final de an 2016. Pe autor îl cunosc de pe Facebook. Are un stil aalert, percutant adesea. Se citește ușor. La pagina 50 am găsit și o plăcută trimitere la nopțile de vineri. Este printre puținii care a sesizat cât de dificil e să ai invitați de valoare după miezul nopții. Oriunde în lume e greu. Dacă aș mai preciza că nu am cum să-i plătescc pe invitați, atunci veți înțelege și mai bine sensul performanței. Nu tot ce scrie Mihai Lucian e veesel. Scrie despre viața lui. Cu multă emoție autentică. Nu e căutată. Să citiți, vă rog!
 
 
 
 
 
 
 
Holograf aHolograf Patria Unplugged– am primit CD și DVD de la Tino Furtună când l-am vizitat în studioul său absolut profi. E vorba despre concertul de la Cinema Patria, un unplugged extrem de plăcut la care a fost prezent și regretatul Mihai Coman. Tot el s-a ocupat de mixajul de studio. Un material de colecție din multe motive!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AG Weinberger aA.G. Weinberger- Singular. Nu e muzică, e carte. Conține lamentări, observații, studii, poezii și alte texte. Așa declară autorul. Are și incursiuni filosofice, dar și polemice. Găsiți și studii și articole muzicologice. Editura Libris Editorial a acordat o atenție deosebită acestei cărți care arată extrem de sugestiv și original. O editură cu o listă impresionantă de titluri, pe care e bine să le accesați!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here