ANALIA SELIS si-a revazut tara natala, Argentina, dupa 6 ani

0
69

Analia Selis: „Am constatat inca o data minunatul fapt ca timpul nu trece si distanta nu exista in privirile noastre”
“Nu am mai fost in Argentina de 6 ani, timp in care am pierdut o sarcina si am facut 2 copii. Mama s-a mutat in Romania ca sa ma ajute. Am asteptat sa creasca un pic copiii, sa ii pot lasa cu mama si, in sfarsit, a sosit momentul sa ma intorc si eu in tara natala, de data asta intr-o frumoasa vacanta” – declara artista de origine argentiniana, naturalizata in Romania de cativa ani.
 
Revederea nu a fost lipsita de emotii: “Cand am ajuns acasa, am regasit mirosuri, culori, imagini, dar mai ales oameni!  Toti oamenii imi pareau atat de familiari!” Intrebata ce a mai putut sa descopere nou in propria ei tara, Analia povesteste: “Dupa 6 ani de cand sunt plecata, aproape ca mi-am redescoperit tara si pot sa spun cu o doza de obiectivitate in plus: Argentina e o tara superba! Am fost in Patagonia, la ghetari…nu se poate povesti ce frumos e acolo! Am fost, evident, la Buenos Aires si am fost in nord, in orasul meu, Tucuman. Acolo am inchiriat o masina si am ajuns cu ea pana la 4.170 m altitudine. Dupa care am coborat la “numai” trei mii si ceva de metri, intr-o zona cu niste saline superbe, am vizitat cateva podgorii, unde am degustat o serie de vinuri excelente, chiar acolo, la inaltime! Cazarea a fost la “numai” 2.800 m. Dar cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat ramane reintalnirea cu bunica si cu prietenii mei vechi. Am constatat inca o data minunatul fapt ca timpul nu trece si distanta nu exista in privirile noastre.”
 
Dupa aceasta minunata vacanta care a durat cam toata luna ianuarie, Analia a revenit  cu pofta de viata si de concerte. “Am planuri mari si frumoase! Cantece noi, dar si cantece vechi. Am cateva idei de preluat cantece vechi din folclorul romanesc, trecute prin filtrul latino-american, in maniera mea personala. Iar pentru toamna un spectacol inedit, alturi de sotul meu, violoncelistul Razvan Suma, si de chitaristul si compozitorul argentinian, vechiul meu prieten Julio Santillan.” 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here