ANDRE RIEU lansează DVD-ul ”LIVE ÎN BUCUREȘTI” și donează încasările familiilor victimelor din clubul Colectiv

0
35

Andre Rieu Live-in-BucharestVineri, 27 noiembrie, la ora 15:00 te întâlnești cu André Rieu în foaierul Grand Cinema & More și obții autograful său pe exemplarul DVD-ului André Rieu – Live în București. Toate veniturile realizate în urma vânzării acestui dvd vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

În luna iunie a acestui an, mult îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din România cu șapte concerte grandioase.

Rezultatul celui mai important eveniment concertistic al anului 2015 a fost unul excepțional, iar momentele minunate petrecute alături de publicul din România l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie. Apropierea sa față de fanii din România s-a simțit cu atât mai mult în momentele dificile. André Rieu nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

Vineri, 27 noiembrie, violonistul André Rieu revine la București pentru lansarea oficială a DVD-ului ”Live în București”. Evenimentul de lansare se va desfășura în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi așteptați primii cumpărători ai noului DVD. Toți cei prezenți vor putea cumpăra primele exemplare ale dvd-ului și vor putea obține un autograf, semnat chiar de André Rieu.

Începând de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul ANDRÉ RIEU ”LIVE ÎN BUCUREȘTI” va fi disponibil exclusiv în magazinele Carrefour și va putea fi achiziționat la prețul de 49, 90 lei.

Sub îndemnul ”Vezi, asculți, ajuți #Colectiv”, toate veniturile încasate în urma vânzării acestui DVD vor fi direcționate către familiile victimelor din clubul Colectiv.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here