Anny Schilder, solista trupei BZN, are cancer. Concertul programat pe 4 decembrie în România a fost amânat

0
197

Anny SchilderConcertul pe care Jan Keizer şi Anny Schilder, foşti membri ai legendarei trupe olandeze BZN, urmau să-l susţină pe data de 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pentru 10 octombrie 2015, după ce solista grupului, Anny Schilder, a fost diagnosticată cu cancer la sân, au anunţat organizatorii evenimentului, citaţi de Mediafax.
 
Anny Schilder, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată recent cu cancer la sân, iar în prezent face chimioterapie, lucru ce nu-i permite să părăsească ţara. Totuşi, artista roagă publicul român să nu o uite şi să aştepte trupa BZN până pe 10 octombrie 2015, organizatorii show-ului, German Quality Entertainment, precizând că acesta va fi ultimul concert pe care formaţia îl va susţine în România. German Quality Entertainment oferă tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o întâlnire cu artiştii BZN, fiecare dintre aceştia având acces la sesiunea de meet & greet. Cei care nu vor să participe la concertul reprogramat pe 10 octombrie îşi pot recupera banii în perioada 8 – 14 decembrie, de la operatorul de bilete de unde le-au achiziţionat.
Biletele pentru concertul pe care BZN îl va susţine la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015 se găsesc pe eventim.ro şi salapalatului.ro, la următoarele preţuri: VIP – 500 de lei, categoria I – 300 de lei, categoria II – 200 de lei, categoria III – 100 de lei.
La începutul lunii octombrie, Jan Keizer şi Anny Schilder, cei doi membri ai trupei, au lansat la Bucureşti un videoclip inedit pentru piesa „Drumurile noastre“, semnată de regretatul Dan Spătaru, în care, cu ajutorul unor tehnici video speciale, apare şi artistul român. BZN este prescurtarea folosită de formaţia olandeză Band Zonder Naam, care semnifică „trupa fără nume“.
Artiştii şi-au început cariera în anii ’60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind una dintre cele mai romantice trupe din istoria muzicii. Formaţia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate în numeroase limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi de platină, mai notează Mediafax.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here