Antena 1 și Te cunosc de undeva, primul loc la debut

0
109

AUDIENȚE. Start cu dreptul pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Prima ediția a noului sezon, cel cu numărul 14, a pus postul Intact pe primul loc în audiențe în toată țara și la orașe. La foarte mică distanță de Pro TV, dar a fost pe primul loc.

Antena 1 s-a bătut cu Pro TV pentru primele locuri, dar nu a fost departe de Pro TV. Emisiunea prezentată de Cosmin Seleși și Alina Pușcas, a înregistrat cifre de peste 1,1 milioane de privitori la nivel național.

Noua emisiune de dans a Kanal D, „Îmi place dansul”, s-a intersectat pe interval cu „Te cunosc de undeva”, dar a fost departe de primele locuri: în clasament a prins abia locurile patru și cinci.

Tinerii l-au preferat pe Statham, iar filmul „Legea Străzii” s-a clasat pe primul loc pe segmentul comercial. Pe acest target, Te cunosc de undeva a fost pe poziția a doua.

În minutul de aur, de la 21:44, aproximativ 1,3 milioane de telespectatori se uitau la prima ediție „Te cunosc de undeva” din acest sezon.

La bătaie cu emisiunea de la Antena 1, celelalte posturi au avut pe interval următoarele producții:

  • Pro TV – Legea străzii (20:00), cu Jason Statham și Cercul de foc (22:00)
  • România TV – Newsline (20:00) și România de poveste (21:00)
  • Kanal D – Îmi place dansul (20:00) și Vrei să fii milionar (23:00)

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele de debut ale show-ului Te cunosc de undeva, sezonul 14:

NAȚIONAL. Prima ediție a show-ului „Te cunosc de undeva” din acest sezon, cel cu numărul 14, a clasat Antena 1 pe primul loc din toată țara, potrivit datelor de audiență. Postul Intact a avut o medie de 1,1 milioane de privitori.

Pro TV, următorul post clasat, a scos o medie de audiență asemănătoare, aproximativ 1,1 milioane de telespectatori pe minut.

Postul de știri România TV a completat podiumul, cu o audiență de aproape 700.000 de urmăritori. Antena 3 a fost pe locul patru.

Kanal D s-a clasat pe cinci cu a treia ediție a show-ului „Îmi place dansul”, cel care a debutat săptămâna trecută. Dacă atunci avea avea o medie de 570.000 de privitori, acum audiența scăzut la aproximativ 300.000.

Puteți citi articolul în întregime aici:

https://www.paginademedia.ro/2019/09/audiente-te-cunosc-de-undeva-debut-sezon-14

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here