ANTENA 3 S-A FĂCUT DE RÂS! Cine a fost "Dorin Cocoș" pentru 48 de ore. Istoria unei întâlniri între Băsescu-Udrea-Cocoș care nu a existat decât în imaginația teleaștilor lui Voiculescu

0
23

Articol preluat din Evenimentul Zilei
Marți seara o știre-bombă a zguduit ecranele de la Antena 3, preluată cu promptitudine de România TV. În cursul zilei de 5 octombrie, Traian Băsescu, Elena Udrea și Dorin Cocoș s-ar fi întâlnit într-un local, conspirativ, ca să-și lingă rănile după dezvăluirile uluitoare făcute de Mihai Gîdea. Să bea un șpriț, eventual să și mănânce. Ditamai știrea, susținută de investigațiile Antenei 3, a îngălbenit ecranele! Cohorte de analiști s-au grăbit să comenteze. Au fost 48 de ore în care m-am amuzat. Deși, ca și în cazul documentului-„bombă” din 1984 care atesta că Traian Băsescu făcea propagandă Congresului XIII al PCR prin Oceanul Indian, dovedit a fi un fals ordinar și această știre este neadevărată. De fapt, este exemplul clasic de minciună spusă cu bună știință de cei de la Antena 3. Fac această afirmație pentru că am toate datele care dovedesc că știrea este o minciună!
Iată cum suna (în rezumat, ca să nu plictisesc) știrea de la Antena 3:

„Traian Băsescu s-a întâlnit la ceas de noapte cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, la câteva ore după dezvăluirile făcute la „Sinteza zilei” de Romalo Eduard Ioan Dan, bătrânul împroprietărit cu parcul IOR de fostul preşedinte. Imaginile cu întâlnirea celor trei inculpaţi au fost prezentate şi explicate de Mihai Gâdea, marţi seară, la „Sinteza zilei”. Vă amintim că în ultima zi de primar general al Capitalei, în vinerea dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către Romalo Eduard Ioan Dan”.

Urmau câteva fotografii în care Mihai Gîdea îl identifica pe Traian Băsescu, Dorin Cocoș și Elena Udrea. Reluate cu perseverență demnă de o cauză mai bună pe tot parcursul emisiunii.
ȘOC ȘI GROAZĂ, cum ar zice cineva. Te ia cu furnicături pe șira spinării! Se punea la cale o conspirație. Echipele de investigație de la Antena 3 (sau România TV, căci aici n-am înțeles exact cine cui i-a dat știrea) i-au prins!
 
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://www.evz.ro/ati-mintiti-poporul-cu-televizorul-cum-am-fost-dorin-cocos-pentru-48-de-ore-istoria-unei-intalniri-intre-basescu-udrea-cocos-care-nu-a-existat-decat-in-imaginatia-teleastilor-de-la-antena-3.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here