Tom Jones: "La show-ul The Voice eram presat să aleg solişti care nu-mi plăceau"

0
298

tom-jones-the voice aTom Jones, care tocmai şi-a publicat autobiografia joi (n.r. – 8 octombrie) şi care a fost concediat în august, fără explicaţii, de BBC din rolul de jurat al show-ului The Voice, a criticat dur formatul emisiunii.
„Ne tot spuneau că trebuie să întoarcem scaunele mai des. Eu am refuzat pentru că trebuia să fie real. Nu vreau să am de-a face cu cineva care nu-mi place. Am o reputaţie că aleg voci bune. Dar ei puneau presiune pe mine şi am ajuns în situaţia care nu-mi convenea. Aşa m-am ales cu fata cu părul roşu (n.r. – cel mai probabil este vorba despre Roisin Geraghty-McDonagh) a cărei voce nu-mi plăcea. Nu le convenea când nu întorceam scaunele, iar eu le spuneam mereu că trebuie să fie real”, a declarat Tom Jones pentru Sunday Telegraph.
 
Solistul, care a fost dat afară pentru a face loc lui Boy George şi Paloma Faith, a mai spus că nu celebrităţile sunt adevăraţii „antrenori” în acest show: „Adevăraţii antrenori sunt profesori de canto care ne ţin la curent cu progresele făcute de concurenţi. Vorbeam zilnic cu ei, alegeam împreună piesele, discutam dacă soliştii le pot interpreta, dacă nu atunci le schimbam. Aceşti profesori fac adevărata muncă. Noi suntem doar „feţele”. Noi alegem concurenţii, iar ei lucrează cu ceea ce alegem noi”.
Întrebat despre modul în care BBC-ul a renunţat la el, Tom Jones a zis: „De-a lungul timpului am învăţat că nu te poţi baza pe nimic… Aşa că atunci când Mark (n.r. – Jones, managerul lui) mi-a spus că nu-mi vor reînnoi contractul şi m-a întrebat ce părere am despre asta. I-am răspuns că puţin îmi pasă. Am fost aici înainte de show-ul The Voice şi voi fi şi după aceea”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here