ANTON și MOISE în clubul Quantic (6 august)

0
9
Joi, 6 august 2020, ANTON și MOISE vor susține un concert special pe terasa Quantic din București. Evenimentul, ce va respecta toate normele impuse de autorități pentru această perioadă, este programat să înceapă la ora 20.00 (fix), iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.
*****
Rockerii de la ANTON au lansat, la începutul anului 2020, un videoclip pentru single-ul „Mai mult decât ieri”, dar și imnul Bikers For Humanity, alături de Cristian Hrubaru.
Lansarea primului material discografic a fost programată pentru data de 19 mai 2020, însă măsurile institute pentru combaterea pandemiei de Covid 19 a făcut ca aceasta să fie amânată.
Din componența ANTON, alături de solistul Ovidiu Anton, mai fac parte: Fernando Draganici (tobe), Dani Vlad (bass) și chitariștii Iulian Bughesiu și Andrei Bogdan.
MOISE este trupa chitaristului Alin Moise, cunoscut și pentru colaborările avute cu formațiile Gothic, Kempes și Iris (varianta – Nelu Dumitrescu). Stilul abordat este hard’n’heavy, cu un sound modern, fresh și plin de energie.
Primul album Moise se numește „Cine ești, cine sunt” și a fost lansat pe 29.01.2019.
Moise: Alin Moise – chitara Dudu Isabel – voce Alex Gomez – tobe Stefan Buta – bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here