SPEAK FLOYD – Outside the WALL – în clubul Quantic (15 august)

0
31

Speak Floyd revine în Quantic, de data asta în aer liber, cu un show numit „OUTSIDE THE WALL„-o parafrază a clasicul album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Setlistul de spectacol va cuprinde atât o parte consistentă din „The Wall”, cât și titluri din alte albume clasice, piese fără vârstă și mereu actuale.
Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.

Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.

Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect.

În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

Pe parcurul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum exista în original.

Astfel, în 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replică fidela a albumului “Wish you were here”, concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/3141497702594565/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here