Apocalyptica plays Metallica: Show de peste doua ore la Bucuresti (6 aprilie)

0
5

Apocalyptica plays Metallica 1aPe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, Apocalyptica „plays Metallica by 4 cellos” intr-un show exclusiv ce va dura 135 de minute! La aproape 21 de ani de la lansarea albumului de debut, finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica intr-un decor pregatit special pentru acest eveniment. Seara si scena le vor apartine in totalitate artistilor de la Apocalyptica, fiind un concert-ceremonie pretios si rar. Va recomandam sa nu-l ratati.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la urmatoarele preturi:
Categoria A: 230 lei 
– Categoria B: 149 lei 
– Categoria C: 115 lei 
– Categoria D: 99 lei
In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa:
– Categoria A: 250 lei 
– Categoria B: 160 lei
– Categoria C: 130 lei
– Categoria D: 110 lei
Despre Apocalyptica
In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut „Metallica by four cellos”, o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album, avem onoarea sa ascultam pe 6 aprilie, la Bucuresti, si reinterpretari in premiera ale pieselor „Battery”, „Nothing Else Matters si „Seek and Destroy”. Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica!
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here