Adrian Berinde lansează albumul „Arcan” și volumul de poezie „Dumnezeu râde singur” (4 martie)

0
284

Adrian Berinde 4 martie„Albumul „Arcan”, înregistrat și produs de Republic Production Tîrgu-Mureș, aduce o nouă și, poate, neașteptată abordare muzicală. După mai bine de 21 de ani petrecuți pe scenă, în care s-a consacrat printr-un stil unic, inconfundabil, un amestec de pop-rock-blues, folk progresiv și foarte multă poezie, Adrian Berinde are curajul artistic de a se reinventa și de a se exprima într-o altă viziune sonoră, într-o concepție muzicală inedită.
Arcan” este rodul colaborării unei impresionante echipe de muzicieni ardeleni, ce și-au dăruit energia, creativitatea și resursele pentru a da viață acestui proiect.
Piesa care dă titlul albumului, „Arcan”, poate fi privită ca o autentică declarație-manifest, un statement ce exprimă concepția fundamentală pe care autorul o are despre viață și despre captivitatea societății contemporane. În aceeași vibrație se încadrează și „Dumnezeu râde singur”, piesa care se bucură de un videoclip revoluționar, menit să atragă atenția asupra dezumanizării și degradării ființei umane.
Odată cu albumul „Arcan”, vede lumina tiparului și volumul de poezie „Dumnezeu râde singur”, o antologie ce cuprinde textele tuturor albumelor muzicale semnate Adrian Berinde, însoțite și de alte versuri, mai puțin cunoscute, scrise în perioada 1994 – 2016. Cartea apare sub auspiciile agenției interactive REEA (reea.net) și a editurii Media Image (bbimage.ro) din Tîrgu-Mureș și va fi disponibilă, alături de albumul „Arcan”, în seara evenimentelor.
La acest concert-eveniment, Adrian Berinde va urca pe scenă alături de Kovács Norbert (claviaturi), Florin Sorășan (chitară bas), Bányász Alpár (chitară electrică), Szász Csaba (chitară electrică), Ovidiu „Cico” Cristian (tobe) și Tess – Teodora Sântean (backing vocals), fiind susținuți din culise de inginerul de sunet Sipos Laszlo de la Mammoth Stage.
Lansarea albumului va avea loc sâmbătă, 4 martie 2017, ora 20:00, la Clubul Țăranului, din cadrul Muzeului Țăranului Român, Kiseleff 3, intrarea Monetăriei.
Prețul unui bilet de intrare este de 30 lei. Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe http://www.eventim.ro/en/artist/adrian-berinde-1552/profile.html, cât și la fața loculului, în limita locurilor disponibile.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/788858744602104/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here