ARCH ENEMY (Suedia) si Jinjer (Ucraina), in concert la Bucuresti (20 septembrie)

0
21

ARCH ENEMY 20 septembrieARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie!
Concertul face parte din turneul „Will To Power” care ajunge si la Bucuresti.
Arch Enemy, formatia suedeza de melodic death metal, activeaza de aproape doua decenii in scena metalului european, oferind publicului noua albume de studio ce au devenit materiale de referinta ale genului.
Dupa schimbarea majora in care solista Angela Gossow i-a predat stafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy si-a demonstat din nou profesionalismul printr-ul album perfect, intitulat „War Eternal”, in 2014 si un material live exceptional, intitulat „As The Stages Burn!”, lansat in primavara anului 2017.
Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formatiile care au adus schimbari importante in metalul extrem european.
 

 
Jinjer
Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind „King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.
 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
-EARLYBIRD: 75 Lei Acces General, 90 Lei Golden Circle – pana pe 15 iulie;
-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle – pana pe 15 august;
-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle – pana pe 20 sept;
-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle – in limita biletelor disponibile
Un eveniment METALHEAD

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here