Artista britanică Hayley Evetts s-a retras din Selecţia Naţională Eurovision

0
23

Gasca de Acasa (600 x 385)Hayley Evetts şi-a anunţat retragerea din semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision România 2016. Artista britanică a anunţat organizatorii că, din cauza unor probleme de sănătate, nu mai poate continua participarea în concurs.
Astfel, conform regulamentului*, în locul artistului retras intră una dintre rezerve, în funcţie de notele obţinute din partea juriului. În această situaţie, trupa Gaşca de acasă va concura în semifinala din 4 martie 2016, de la Baia Mare, cu piesa «Tu eşti povestea».
„Cu mare tristeţe şi regret vă anunţăm că, urmare a unei accidentări serioase la genunchi, Hayley Evetts  a fost sfătuită să nu mai cânte sau să facă efort timp de 6 săptămâni.  Deoarece  regulile concursului nu ne permit să aducem un interpret care să o înlocuiască pe Hayley, nu avem de ales decât să ne retragem piesa «Brand New Day» din semifinalele României Eurovision 2016.”, a declarat Martyn Baylay, compozitorul piesei.
„Am vrea să mulţumim mult comisiei de selecţie Eurovision România 2016 pentru că a oferit melodiei noastre «Brand New Day» această şansă extraordinară şi ne simţim extraordinar de privilegiaţi că am fost invitaţi să participăm la semifinala din acest an”, a mai adăugat compozitorul britanic.
* Regulamentul Selecţiei Naţionale poate fi accesat aici
Selecţia Naţională se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare în perioada 4-6 martie 2016 şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.
Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.
 
Gasca de Acasa este o trupa infiintata in 2011, in Baia Mare, care a reinventat conceptul de coveruri. Cu 4 single-uri scoase pe piata, Gasca de Acasa reuseste sa aduca touch-ul de soft brit music in cluburile din Romania.
Componența trupei:
Andreea Carmen –> lead vocal
Pefi Pop –> Drums
Patriciu Pop – keyboard vocal
Voicu Stoian –> guitar – piano – vocal
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here