Artiştii se mobilizează pentru ajutorarea oraşului: „Concert pentru Timişoara“, în Piața Libertății

0
20

Ilie Stepan aArticol preluat de pe site-ul pressalert.ro
Artiştii timişoreni s-au mobilizat urgent pentru ajutorarea celor care au suferit de pe urma furtunii de duminică, punând la cale un concert caritabil, care va avea loc în data de 8 octombrie, în Piaţa Libertăţii. Ideea organizării acestui concert a pornit de la binecunoscutul lider al trupei Pro Musica, Ilie Stepan, fiind „îmbrăţişată“ mai apoi şi de alte personalităţi.
„Am avut ideea să organizăm un concert pentru ajutorarea celor care au suferit de pe urma furtunii de duminică şi sunt foarte bucuros că am reuşit să organizăm acest concert în timp record. La eveniment vor concerta 12 trupe. Fiecare formaţie cântă pe gratis, va fi un concert de binefacere. În organizarea concertului s-au implicat imediat mai mulţi oameni inclusiv Marius Giura şi Emil Biebel. Numele evenimentului este Concert pentru Timişoara. Evenimentul va începe la ora 15 şi mâine (n.n. – miercuri 20 septembrie), vom anunţa toate trupele participante.
Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.pressalert.ro/2017/09/artistii-se-mobilizeaza-pentru-ajutorarea-orasului-concert-pentru-timisoara-piata-libertatii/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here