FOARTE SCURT, DE LA SPORT LA FURTUNI…

2
55

narcisa stanescu x factor 2017 a* Mi-a plăcut mult filmul Aliatul de la HBO. Brad Pitt și Marion Cotillard în regia lui Robert Zemeckis, filmul e din 2016 și este recomandat și de E.Z. pentru diseară (20 septembrie)
*Dacă un titlu european pentru România nu mai este o primă știre pentru o televiziune de sport, atunci presa sportivă a murit! Așa am văzut luni la 11,00 la DigiSport1. Trist și revoltător.
* 31 de bănci din România n-au plătit impozitul pe profit. Unele sunt în insolvență, susține ministrul finanțelor.
*Craiova- Dinamo, un joc extrem de dinamic în prima repriză. Oltenii au jucat mai bine cu un om în minus, cu mult elan, cu șuturi pe poartă.  În min 45 a fost eliminat și Costache de la Dinamo. Se anunța o a doua repriză de foc! Și a fost. 2-2…cu scântei, acuze, înjurături…
* La Cupa Davis am încercat sentimente de jenă. Doar meciul de dublu a arătat că am putea face ceva. Austriecii îl au pe Dominic Thiem, al 7-lea din lume. Noi îl avem doar la dublu pe Horia Tecău. În rest, no-name…Nicu Turcu s-a luptat cât a putut cu Thiem și a pierdut două seturi la tie-break, apoi a clacat. Remarcabil debut! Dar să spui că echipa a revenit cu fruntea sus, după o înfrângere cu 4-1, e cam mult!
* În sfârșit cineva realizează un material amplu despre ambrozie, despre cum se recunoaște, cum și când se distruge. Se vorbește despre amenzi în administrația locală, dar nu există o campanie privind toxicitatea plantei, care provoacă alergii! La ProTv, în emisiunea Ce se întâmplă doctore?
* Lidia Isac e din Chișinău. Are voce foarte bună. Cei patru încearcă s-o convingă. Ea îl alege pe Tudor! În rest, despre Vocea a scris Iulia separat. S-a făcut caz, în presă, de eliminarea concurentei Alexandra Bădoi, prezentatoare meteo la Antena 1. * La X Factor a surprins apariția Narcisei Stănescu de 17 ani, deosebit de frumoasă și relativ talentată. Unii au subliniat faptul că vine dintr-o șatră de căldărari.
* Dana Deac, o femeie puternică demnă de toată admirația. A fost La Măruță dar au profitat de material și cei de la România TV.
* România căruntă, un documentar excelent, tragic, impresionant despre soarte vârstnicilor de la noi. Minciunile ministrului Muncii, lipsa de empatie, de soluții!
* Dinamo a avut  galerie în Danemarca la handbal băieți, deși  a pierdut la 11 goluri diferență de la vicecampioana gazdelor.
* Interviu lung cu L. Dragnea la România TV cu V. Ciutacu. Va fi folosit de alte televiziuni cu siguranță. N-are sens să comentez eu aici.
* Sindicalistul Hadăr îl apără pe ministrul Pop. Cică mai greșește lumea. Nimeni nu-i perfect. La RealitateaTV. În emisiunea enervantei Denis Rifai. Greu rezist…
* Colonelul Daniel Dragomir a generat dezbateri, valuri, iritări, veselii peste tot, după caz. Pe B1 erau Fl. Bichir, A, Bădin și D. Andronic la ”baritonul” Mânăstire. Se înțelege că ei  nu sunt pe lista jurnaliștilor care ar fi colaborat cu SRI, spre deosebire de Tăpălagă, Matei, Turturică…Cine-s ziariștii care dialogau cu șefii serviciilor, cine-s cei care executau comenzi? Oare vom afla vreodată? Văd că toți se laudă că au vorbit, că au făcut interviuri, dar n-au colaborat…
* Craiova bate cu 3-2 în deplasare pe Sepsi. O echipă cu antrenor și câteva talente și alta fără! Doar din elan și galerie în limba maghiară nu se face performanță!
* Se discută, la TVR1, cu viceprimarul Capitalei, care explică ce greu e să rezolvi casele cu probleme, când ele sunt proprietăți private. Altfel, tot ce ține de stat e rezolvat. Școlile se închid după ora 17,00!  Tot pe 20 septembrie.
* Pulsul Zilei de la TVR1 este o emisiune plăcută și diversă. L-am mai lăudat pe Radu Andrei Tudor, o mai fac și azi. M-a bucurat s-o revăd pe Beatrice Romanescu de la Federația Română de tenis de masă, cea mai inspirată purtătoare de vorbe și imagine a unei federații de la noi!
 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

2 COMENTARII

  1. 1-Eu nu prind HBO.
    2-Am acasă trei tablouri semnate Gheorghe Ambrozie, care este considerat cel mai bun colorist român din arta plastică actuală și până acum nimeni n-a făcut vreo alergie.
    3-alergiI !!!
    4-Turturică, da, dar nu cu cine spune dobitocul și nici cu cine credeți voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here