ARTmania Festival Sibiu a sarbatorit in weekend zece ani de concerte rock

0
22

Artmania 2015 (600 x 399)In cel mai interesant weekend muzical al verii peste 20.000 de spectatori au ales sa vina la Sibiu pentru a sarbatori zece ani de ARTmania Festival cu Apocalyptica, Anathema, Clan of Xymox, Saturnus si ceilalti invitati ai editiei speciale din acest an. Piata Mare a devenit neincapatoare in timpul concertelor de vineri si sambata si a demonstrat inca o data dedicarea publicului rock reconfirmand un proiect devenit traditie pentru oras si cultura festivalurilor din Romania.

Saptamana ARTmania a fost plina de evenimente, muzeele au fost populate cu rockeri, la fel si cluburile si locurile de promenada din cetatea medievala a Sibiului. Un succes deosebit a fost marcat de competitia Global Battle of The Bands organizata joi in Clubul Oldies, proiectiile Dracula Film Festival si lansarile Carturesti din Palatul Brukenthal, expozitia Gothic.

Surpriza editiei aniversare a fost un surplus de public tanar venit din tara la Sibiu cu ocazia aniversarii, insumand alaturi de fanii dedicati an de an si turistii straini, un record de participare la Sibiu in timpul festivalului. Opt fani super dedicati au pastrat noua bilete ARTmania Festival Sibiu din toate editiile anterioare si au castigat pachetul aniversar care a inclus chiar si un bilet la concertul Nightwish din decembrie, in zona A, plus acces la Meet&Greet-urile organizate in acest an la Sibiu.

ARTmania Festival Sibiu isi propune o dezvoltare pentru editiile viitoare integrand cat mai multe categorii de public rock si locatii din frumosul oras, in functie de preferintele publicului comunicate in chestionarul de evaluare post-eveniment disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/1N-oUpfOvCOptRBSmGggMdzmrZTzolmP26ti7lP6U9Sk/viewform  Patru dintre respondenti vor primi prin tragere la sorti cate un abonament valabil pentru evenimentele organizate in cadrul ARTmania Festival Sibiu 2016 si cate un bilet valabil pentru concertul Nightwish din decembrie, de la Romexpo, valabil in zona A.

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here