JOCURI DE SOCIETATE CU APA (NOVA)

0
44

apa nova 1 (600 x 450)
Marți, 4 august

Cred că e instituţia cea mai „iubită” din Bucureşti. Apa Nova ne saltă banii din buzunare în diferite feluri. La mine la bloc vin sume fabuloase la consum. Am rămas campion pe  scară. De unde deduc că ori ne spălăm cel mai mult dintre cele 29 de apartamente, garsoniere, ori alţii citesc apometre lejer defecte.
În ambele cazuri, nu…miroase bine! În plus, periodic apar echipe ale celor de la Apa Nova care sapă o groapă imensă în spatele blocului, cară pământ, coboară în groapă, lasă metri cubi de apă să se scurgă pe asfalt…apă murdară desigur. Opresc apa din bloc, fără să anunţe.
apa nova 2 (600 x 450)
Miercuri, 5 august

Oamenii pleacă şi revin dimineaţa (azi la 7,30) şi măresc groapa…mai stau în jurul ei, iar la un moment dat se retrag. Ce vă spun nu e numai acum. Am văzut scena aproape în fiecare an. Acum locul e împrejmuit, delimitat şi murdar. E clar că vin oamenii mâine iar.
Cu acest efort tehnic şi uman se putea schimba toată instalaţia subterană de 10 ori! Aveţi aici câteva imagini sugestive.
Se pare că sunt singurul din acest bloc, deranjat de cele văzute şi auzite (sunetul mamutului care sparge asfaltul nu e tocmai muzical).
Ceilalţi locatari plătesc puţin, nu-s afectaţi!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here