Lemmy Kilmister: "Rap-ul nu este muzică, iar John Mayer și Justin Bieber sunt două persoane extrem de plictisitoare"

0
82

Ed Condran, jurnalist la Atlantic City Weekly, a făcut recent un interviu cu Lemmy Kilmister, frontman-ul trupei MOTÖRHEAD.
Lemmy povesteşte despre istoria trupei, despre industria muzicală, răspunde cu umor când este întrebat despre hip-hop sau Justin Bieber și John Mayer
“Ne simțim bine împreună pe scenă, așa că nu avem motive să ne oprim” spune Kilmister.
Motörhead combină puterea heavy-metalului cu rapiditatea punk-ului: „Combinația aceasta mi s-a potrivit mănușă, nu semăna cu ceea ce cântam la Hawkwind (n.r. – trupă din care a făcut parte înainte să întemeieze Motorhead). Ne-am creat un stil propriu, dar fiecare piesă este diferită, nu putem fi acuzați că ne auto-plagiem. Versurile sunt foarte importante în muzica noastră”.
 
Lemmy nu este energic doar pe scenă, pune aceiași pasiune și când se află în studio și când merge la petreceri. Așa că nu ne miră deloc faptul că i se pare plictisitoare era „rock-ului curat”. „Mă omoară cu zile starea asta de plictiseală care s-a abătut asupra noastră. Azi te duci în backstage și găsești 20 de sticle de Perrier și un sac de alune. Ce v-a apucat oameni buni?? Totul este atât de sănătos astăzi și eu pur și simplu nu pot să înțeleg acest lucru. Este o atmosferă groaznică în backstage”.
Lemmy Kilmister, care susține că a încercat toate drogurile în trecut, în afară de heroină și morfină, nu înțelege nici atitudinea starurilor pop și rock de astăzi.
„Care-i treaba cu John Mayer? Cineva ar trebui să-mi explice și mie. E valabil și pentru Justin Bieber. Sunt niște persoane atât de plictisitoare! Sunt atât de serioși. Sincer, pe mine nu mă interesează persoane atât de plictisitoare. Mă și mir că astfel de persoane pot fi numiți entertaineri de succes”.
 
Să nu cumva să-l întrebați pe rocker despre hip-hop.
„Asta e muzică?? Nu are pic de creativitate în ea. Ce este așa special în a vorbi peste muzica scrisă de altcineva?! Au luat munca lui John Bonham și vorbesc peste ea. Eu nu consider că asta este muzică. M-aș fi așteptat ca ei să vină cu sunete create de ei, dar nu pot face nici măcar atât. Trist”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here