AUDIENȚE. Știrile Pro TV, Vocea României și serialul turcesc de pe Kanal D, în top pe 1 decembrie

0
69

Andreea Esca aArticol preluat de pe site-ul paginademedia.ro

AUDIENȚE. Știrile Pro TV cu Andreea Esca a fost cel mai vizionat program al zilei de 1 decembrie. „Bună seara, România, Bună seara, București”, a fost salutul folosit de crainica Pro TV în zi de sărbătoare națională, dar și la aniversarea a 20 de ani a postului TV.
Principalul program de știri al Pro TV a fost urmărit de aproape două milioane de persoane din întreaga țară, iar serialul Kanal D, Furtună pe Bosfor a fost al doilea cel mai urmărit program la nivel național și pe publicul urban.
Paginademedia.ro prezintă în continuare topul programelor TV de marți, 1 decembrie, pe durata înregii zile:
NAȚIONAL. Știrile Pro TV, cu Andreea Esca, a fost programul cu cele mai mari cifre ale zilei: aproape două milioane de telespectatori în fiecare minut de difuzare. Furtună pe Bosfor, serialul turcesc al Kanal D, a avut locul secund, fiind urmărit de 1,5 milioane de persoane.
Observatorul 19, de pe Antena 1, care marți seară a fost prezentat de Anca Lungu, a fost pe trei, a avut 1,4 milioane de persoane.
La Măruță, care a avut un program special de ziua Pro TV, a fost ieri peste Acces Direct. Emisiunea de pe Pro TV a fost urmărită de 1,3 milioane de persoane, în timp ce emisiunea Simonei Gherghe – 1,2 milioane de persoane. De menționat că, marți, La Măruță a debutat mai devreme, de la 16.15, față de 17.30, cum era de obicei în program.
Nea Mărin Miliardar, filmul de seară al Antenei 1, pus la bătaie cu Vocea României, a fost urmărit de 1,3 milioane de persoane din întreaga țară.

În top a fost și emisiunea-concurs Ce spun românii, ediție specială difuzată de la ora 13.00 de Pro TV, în care s-au „duelat” în răspunsuri două echipe de vedete.
 

URBAN. Știrile Pro TV a fost singurul program al zilei de 1 decembrie cu peste un milion de telespectatori la orașe. Și aici locul secund a fost al Kanal D, cu serialul turcesc, care a atras o medie de 836.000 de persoane. Vocea României, show care a durat aproape cinci ore, a fost pe locul al treilea, cu o medie de 788.000 de orășeni.
Nea Mărin Miliardar a fost al patrulea program al zilei, fiind urmărit de 701.000 de persoane.
Și la orașe La Măruță a fost peste Acces Direct, dar la mică distanță. Emisiunea lui Măruță a avut 634.000 de privitori, în timp ce cea a Simonei Gherghe a fost urmărită de 627.000 de persoane.
COMERCIAL. Două programe marca Pro TV conduc în topul audiențelor de 1 decembrie, pe publicul comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani: Știrile Pro TV, cu 556.000 de telespectatori, și Vocea României, cu 520.000.
Al treilea program al zilei a fost Nea Mărin Miliardar, urmărit de 419.000 de persoane. Dacă pe urban și național serialul Furtună pe Bosfor a fost pe locul al doilea, pe publicul comercial acesta se găsește abia pe locul 10, fiind urmărit de 257.000 de persoane.
Puteţi citi articolul în întregime aici:
sursa: Pagina de media
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here